Amsterdam Zuidas, Parnassusweg 819

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 699 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Parnassusweg in Amsterdam (Zuid)

Dit supermoderne en toonaangevende kantoorgebouw aan de Parnassusweg in Amsterdam Zuid staat op de belangrijkste zakelijke hotspot van ons land, de Amsterdamse Zuidas. Het meest gerenommeerde zakendistrict van Nederland dat ook voor internationale zakenrelaties een ideale locatie is. Dit kantoorpand is gebouwd in 2010 en is voorzien van energielabel A, een erg energiezuinig kantoorpand dus. Alles bij elkaar een toplocatie om jouw kantoor te vestigen!

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw vind je schitterend afgewerkte kantoorruimtes die volledig zijn ingericht volgens de laatste standaarden en daarmee zeer geschikt zijn voor jouw onderneming. Je betaalt in dit kantoorpand alleen voor de services en faciliteiten waar jij gebruik van maakt. Zo huur je al een werkplek voor €699 in de maand.

Een koffiecorner, loungeruimte en parkeerruimte aanwezig

In dit pand aan de Parnassusweg in Amsterdam Zuid ligt het servicelevel erg hoog. Zo vind je in dit pand een heerlijke loungeruimte, haal je gemakkelijk een kopje koppie bij de koffiecorner en parkeer jij je auto op de aanwezige parkeerplaatsen. Verder is er een bemande receptie aanwezig die vele ondersteunende services biedt. Zo verwerken de receptionistes dagelijks je post en beantwoorden ze waar nodig de telefoon voor je. Services met een hoogwaardige kwaliteit, dat vind je in dit kantoorgebouw!

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand dat op de Zuidas staat is zowel per auto als met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Station Amsterdam Zuid ligt om de hoek, hier vindt je diverse metro-, tram-, bus-, en treinverbindingen. Daarnaast ben je vanaf de A10 met de auto binnen 7 minuten op kantoor. Voor alle soorten reizigers de ideale werklocatie.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Parnassusweg in Amsterdam Zuid?

Vestig jij je binnenkort tussen de advocatenkantoren, reclamebureaus en financiële holdings die op dit moment al kantoorruimte huren in dit prachtige, eigentijdse kantoorgebouw aan de Parnassusweg in Amsterdam Zuid? Of twijfel je toch nog een beetje over de mogelijkheden? Misschien is een rondleiding dan iets voor jou! Plan deze gratis en geheel vrijblijvend in bij SKEPP en bekijk de kantoorruimte aan de Parnassusweg met eigen ogen.

3D Viewer Parnassusweg

Klik om te activeren

2 beoordelingen Parnassusweg

Als Accountants zijn wij op zoek naar een representatief kantoor.

Dit kantoor dient hier uitstekend voor. Daarnaast is de Zuid-As een geweldige locatie voor ons als financieel bedrijf om ons te vestigen.

Prachtig pand!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!