Vergaderen & vergaderruimtes

Effectief vergaderen doe je door staand te vergaderen en door een rustige vergaderlocatie te kiezen. Hanteer een strakke tijdslimiet en laat alle aanwezigen de te bespreken vergaderpunten goed voorbereiden.


Als bedrijf wil je steeds meer flexibiliteit. Een eigen vergaderruimte is ideaal, maar flexibel gebruik maken van meerdere vergaderlocaties is nog veel handiger. En hoe zorg je er eigenlijk voor dat je effectief vergadert? Wat is de beste inrichting voor een vergaderruime? En wat zijn de goedkoopste vergaderlocaties? SKEPP geeft je graag advies. 

Hoe kun je effectief vergaderen?

Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent. Nogal cliché, maar iedereen herkent de spreker die niet het juiste kabeltje voor de beamer bij zich heeft. Tijd besparen tijdens vergaderingen? Zorg dan dat alle deelnemers alvorens de vergadering de agendapunten hebben gelezen. Ook is het slim om een tijdslimiet te stellen per agendapunt, zo blijft de vaart er lekker in. Op een leuke maar slimme manier vergaderen? Kies er dan voor om staand te vergaderen. Staand vergaderen is bewezen effectiever én gezonder!

Vergaderruimte 2 3

Waar kun je goedkoop vergaderen?

Business centers en kantoorbelevingsconcepten zijn plekken waar je goedkoop kunt vergaderen. Met name wanneer je er al kantoorruimte huurt. Meestal krijg je als huurder dan al een aantal gratis credits per maand welke je kunt inwisselen voor vergadertijd. Ook op eventuele extra benodigde uren, krijg je als huurder vaak een flinke korting. Een andere mogelijkheid? Je kunt natuurlijk ook vergaderen bij IKEA.

Op zoek naar een vergaderruimte? Bel, mail of WhatsApp met SKEPP!

Zoek je een geschikte ruimte om te vergaderen? Neem dan contact op met de gecertificeerde vastgoedconsultants van SKEPP. Telefonisch is SKEPP te bereiken via 085-8770519 of per e-mail via info@skepp.nl.

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure