Kantoorruimte huren Utrecht Rijnsweerd, Euclideslaan 1

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Belruimte
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Euclideslaan 1 in Utrecht Rijnsweerd

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 593 m2
  Huurprijs: € 8.400 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 595 m2
  Huurprijs: € 8.429 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Euclideslaan in Utrecht (Rijnsweerd)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte die perfect aansluit bij alle wensen en eisen van jouw onderneming? Neem dan een kijkje in het kantoorpand aan de Euclideslaan in Utrecht Rijnsweerd. Hier heb je de mogelijkheid om een kleine kantoorkamer te huren voor bijvoorbeeld een startend bedrijf, maar ook grote kantoorruimtes zijn beschikbaar. Ideaal wanneer je door wilt groeien met je bedrijf. Benieuwd wat hier de mogelijkheden zijn? Plan een rondleiding in en bekijk het zelf. 

Huurprijzen

Wanneer je een kantoorruimte huurt in het kantoorgebouw, ook wel Ying Yang, genoemd, heb je de mogelijkheid om een smartoffice te huren. Dit is een turnkey opgeleverde kantoorunit. Wanneer je deze kantoorkamers huurt hoef je nergens meer achter aan. Het meubilair is aanwezig, schoonmaak wordt voor je geregeld en je kunt de hele dag door onbeperkt koffie halen. Deze smartoffices zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en 6 tot 8 personen. Huur jij liever een grote kantoorruimte waar je doorgroeimogelijkheden hebt? Neem dan een kijkje op de 5e verdieping, hier is een kantoorruimte te huur voor een maandelijks bedrag van €2227,-. Is deze oppervlakte jullie nog te klein? Op de 1e verdieping is een kantorenvloer beschikbaar van maar liefst 615 m2, te huur voor €8456,- per maand. Benieuwd naar alle opties? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Parkeergelegenheid, receptie en koffiebar

Het huren van een kantoorruimte aan de Euclideslaan in Utrecht Rijnsweerd brengt vele voordelen met zich mee, je maakt namelijk ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten in het kantoorpand. Zo kun je wanneer je met de auto naar je werkplek rijdt, deze op eigen terrein parkeren, ideaal zo dicht bij. Daarnaast is er in de royale entree een receptie te vinden, zij kunnen je dagelijks ondersteunen met administratieve werkzaamheden. En komen er klanten langs of wil je gezellig met collega’s lunchen? Maak gebruik van de koffiebar. Een heerlijke plek waar je kunt genieten van de lekkerste lunches en koffie.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw YinYang is goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Het kantoorpand is gevestigd op het kantorenpark Rijnsweerd, gevestigd in Utrecht Oost. Verschillende afslagen zoals de A27 en A28 liggen op korte rijafstand. Ook de A12 is via de Waterlinieweg makkelijk te bereiken. Reis je liever met het openbaar vervoer? Door middel van de HOV-lijn reis je van en naar het Centraal Station Utrecht binnen slechts 15 minuten naar je werkplek. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Euclideslaan in Utrecht Rijnsweerd?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Euclideslaan in Utrecht Rijnsweerd? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig of zijn er nog vragen? Schroom je niet en vraag hulp bij onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte in Utrecht.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

De grote kantoorunits bieden veel mogelijkheden voor onze organisatie, ideaal.

M

Groot kantoor, veel parkeergelegenheden, een receptie en een koffiebar!

Ik ben erg tevreden!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Euclideslaan 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen