Utrecht Rijnsweerd, Euclideslaan 1

Kantoorruimte huren aan de Euclideslaan in Utrecht (Rijnsweerd)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte die perfect aansluit bij alle wensen en eisen van jouw onderneming? Neem dan een kijkje in het kantoorpand aan de Euclideslaan in Utrecht Rijnsweerd. Hier heb je de mogelijkheid om een kleine kantoorkamer te huren voor bijvoorbeeld een startend bedrijf, maar ook grote kantoorruimtes zijn beschikbaar. Ideaal wanneer je door wilt groeien met je bedrijf. Benieuwd wat hier de mogelijkheden zijn? Plan een rondleiding in en bekijk het zelf.

Huurprijzen

Wanneer je een kantoorruimte huurt in het kantoorgebouw, ook wel Ying Yang, genoemd, heb je de mogelijkheid om een smartoffice te huren. Dit is een turnkey opgeleverde kantoorunit. Wanneer je deze kantoorkamers huurt hoef je nergens meer achter aan. Het meubilair is aanwezig, schoonmaak wordt voor je geregeld en je kunt de hele dag door onbeperkt koffie halen. Deze smartoffices zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en 6 tot 8 personen. Huur jij liever een grote kantoorruimte waar je doorgroeimogelijkheden hebt? Neem dan een kijkje op de 5e verdieping, hier is een kantoorruimte te huur voor een maandelijks bedrag van €2227,-. Is deze oppervlakte jullie nog te klein? Op de 1e verdieping is een kantorenvloer beschikbaar van maar liefst 615 m2, te huur voor €8456,- per maand. Benieuwd naar alle opties? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Parkeergelegenheid, receptie en koffiebar

Het huren van een kantoorruimte aan de Euclideslaan in Utrecht Rijnsweerd brengt vele voordelen met zich mee, je maakt namelijk ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten in het kantoorpand. Zo kun je wanneer je met de auto naar je werkplek rijdt, deze op eigen terrein parkeren, ideaal zo dicht bij. Daarnaast is er in de royale entree een receptie te vinden, zij kunnen je dagelijks ondersteunen met administratieve werkzaamheden. En komen er klanten langs of wil je gezellig met collega’s lunchen? Maak gebruik van de koffiebar. Een heerlijke plek waar je kunt genieten van de lekkerste lunches en koffie.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw YinYang is goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Het kantoorpand is gevestigd op het kantorenpark Rijnsweerd, gevestigd in Utrecht Oost. Verschillende afslagen zoals de A27 en A28 liggen op korte rijafstand. Ook de A12 is via de Waterlinieweg makkelijk te bereiken. Reis je liever met het openbaar vervoer? Door middel van de HOV-lijn reis je van en naar het Centraal Station Utrecht binnen slechts 15 minuten naar je werkplek.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Euclideslaan in Utrecht Rijnsweerd?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Euclideslaan in Utrecht Rijnsweerd? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig of zijn er nog vragen? Schroom je niet en vraag hulp bij onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte in Utrecht.

Euclideslaan 1 Euclideslaan 1 Utrecht Rijnsweerd Toplocatie!

1 beoordelingen Euclideslaan

De grote kantoorunits bieden veel mogelijkheden voor onze organisatie, ideaal.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!