Een kantoor huren in Apeldoorn? Dit zijn de opties!

  • Door Zoë Koedam
  • dinsdag 11 mei 2021

Wil je een kantoor huren in Apeldoorn? Goede keuze! Wij helpen jou graag bij de zoektocht naar jouw ideale kantoor in Apeldoorn. We kunnen niet alle kantoorruimtes bespreken in deze blog. Daarom lichten we 3 toffe kantoren in Apeldoorn uit. Ben je benieuwd of er een kantoor bij jou past? Lees dan snel de blog en wie weet huur jij binnenkort één van deze kantoorruimtes in Apeldoorn!


Waarom is een kantoor huren in Apeldoorn een goede keuze?

Apeldoorn is het stedelijk middelpunt van de Veluwe. Samen met andere stadsparken zorgt dit ervoor, dat de stad een ‘groen’ karakter heeft. Via de A1 en de A50 ben je binnen no-time op je bestemming. Je bereikt Apeldoorn ook gemakkelijk met het openbaar vervoer. Daarnaast is er veel in de stad te zien en te beleven. Denk bijvoorbeeld aan Paleis het Loo, de gezellige horecagelegenheden, het mooie winkelcentrum of de jaarlijkse ballonvaarten vlakbij Apeldoorn.

In Apeldoorn zijn er relatief weinig hoge gebouwen te vinden. Daarom bevinden de kantoorruimtes zich vooral in gezellige en kleinschalige panden. Deze kantoorpanden hebben vaak een authentieke uitstraling. Hoe leuk? En als je geluk hebt, zijn deze panden gevestigd in een mooie groene omgeving. Wandel tijdens je pauze door de natuur. Fijn, hè?

✅ Huur een kantoorruimte in het centrum van Apeldoorn

Wil je een kantoorruimte huren in de binnenstad van Apeldoorn? Neem dan een kijkje aan de Roggestraat 111. Het kantoorpand is gebouwd in 2001, maar is onlangs volledig gerenoveerd. Het moderne en eigentijdse kantoor beschikt over vele huurders uit verschillende branches, diverse faciliteiten en meerdere luxe services. Je zult je dus zeker thuis voelen in één van de 10 beschikbare kantoren!

Roggestraat 111 ApeldoornWord jij de volgende huurder van een kantoorruimte in dit eigentijdse pand?

 

Maak je geen zorgen over het serviceniveau en de aanwezige voorzieningen. De receptionistes ondersteunen je met verschillende werkzaamheden en iedere dag staat er een verse lunch klaar in het bedrijfsrestaurant. Ideaal, toch? Daarnaast heeft het kantoorpand een sociaal hart, meerdere lounges en pantry’s en is er zelfs een douche aanwezig! Huur je een full-service kantoorruimte? Dan maak je gratis gebruik van het sociale hart, de koffiebar en de meetingrooms. Aan parkeerplekken geen tekort. Naast het kantoorgebouw bevindt zich een parkeergarage met 700 (!) parkeerplaatsen.

Roggestraat 111 Apeldoorn 2Bestel een kopje koffie aan de koffiebar of lunch in het bedrijfsrestaurant

 

Het kantoor ligt in het bruisende en gezellige centrum van Apeldoorn. Ga gezellig wat eten of drinken met je collega’s in de restaurants of op de terrasjes vlakbij het kantoorpand. Met het openbaar vervoer ben je binnen enkele minuten bij het kantoor. Reis je met de auto? Met ruim 10 minuutjes ben je vanaf de snelwegen A1 en A50 bij je werk. Zie jij jezelf wel een kantoorruimte huren in dit kantoorgebouw? Plan dan nu een gratis rondleiding in!


Bezichtig het kantoorpand aan de Roggestraat 111 in Apeldoorn

✅ Een kantoor huren vlakbij het Amaliapark?

Wil je een kantoorruimte huren in een kantoorpand waar alles tot in de puntjes geregeld is? Dan is het pand aan de Prins Willem-Alexanderlaan 401 in Apeldoorn wat voor jou! Dit gemoderniseerde kantoorpand is goed gefaciliteerd, beschikt over veel voorzieningen en ligt op een gunstige locatie. Of je een klein of groot kantoor nodig hebt, maakt hier niet uit. Er zijn namelijk kantoorkamers beschikbaar tussen de 30 m2 en 100 m2 en een kantoorruimte van 4130 m2! Voor ieder wat wils dus.

Prins Willem Alexanderlaan 4In het kantoorpand aan de Prins Willem-Alexanderstraat vind je alles wat je nodig hebt

 

Huur je een kantoor in dit kantoorpand? Dan maak je naast de kantoorruimte ook gebruik van de aanwezige services en faciliteiten binnen het gebouw. Op elke verdieping vind je een luxe pantry. De ideale plek om een kopje koffie of thee te zetten of voor het maken van een verse lunch. Ook is er een dakterras aanwezig. Met mooi weer kun je hier heerlijk in de zon zitten, ontspannen of lunchen.

Prins Willem Alexanderstraat 401Even genoeg van het werken? Speel een potje tafeltennis met je collega's

 

Kom je altijd met de auto naar je werk? Lucky you! Parkeer je auto op het VIP parkeerdek van het kantoorpand. Reis je liever met het openbaar vervoer? Binnen enkele minuten lopen ben je al bij je kantoor. Zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Prins Willem-Alexanderlaan? Boek dan nu een gratis bezichtiging! Wie weet huur jij binnenkort een kantoor in dit gemoderniseerde kantoorpand.


Plan nu een gratis rondleiding in!

✅ Verschillende stijlen in één kantoorpand? Laat je inspireren aan de Wapenrustlaan

Een kantoorpand waar elke ruimte je op een andere manier inspireert? Dat beschrijft het kantoorgebouw aan de Wapenrustlaan 11-31 in Apeldoorn. Door het gebruik van lichte en donkere kleuren, heeft elke ruimte zijn eigen sfeer. Huur moderne en comfortabele kantoorruimtes tussen de 45 m2 en 246 m2. Het kantoorpand is goed gefaciliteerd en heeft voldoende voorzieningen.

Wapenrustlaan 11 31 2Elke ruimte binnen het kantoor aan de Wapenrustlaan inspireert je op een andere manier

 

Bij binnenkomst van het kantoorpand tref je een moderne, maar hippe brasserie aan. Hier kun je jouw dag rustig starten met een lekkere kop koffie, de hele dag gasten ontvangen en genieten met collega’s van een heerlijke lunch. Ook handig: het kantoorgebouw is 24/7 toegankelijk voor jou als huurder. Je bent niet meer gebonden aan 9 tot 5 tijden. Deel jouw werkdag dus in zoals jij dat wilt. Ideaal, toch?

Wapenrustlaan 11 31 3Begin de dag met een kopje koffie in de brasserie!

 

Het kantoor in Apeldoorn ligt op een gunstige locatie. Vanaf de A50 ben je binnen enkele minuten op jouw nieuwe werkplek. En parkeren? Dat kan op het eigen parkeerterrein naast het kantoorpand. Reis je toch liever met het openbaar vervoer? Ook dat kan. Het busstation bevindt zich om de hoek! Ben je enthousiast geworden en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren in dit pand? Wacht niet langer! Plan een gratis rondleiding in aan de Wapenrustlaan.


Boek hier een bezichtiging aan de Wapenrustlaan

Huur jij binnenkort een kantoorruimte in het ‘groene’ Apeldoorn?

In de blog heb je 3 kantoren te huur in Apeldoorn gezien. Zit jouw droomkantoor ertussen? Twijfel dan niet langer! Plan snel een gratis en vrijblijvende rondleiding in. Wie weet ben jij straks de nieuwe huurder van een kantoorruimte in Apeldoorn. Heb je nog niet helemaal gevonden wat je zoekt? Geen paniek! Op onze website hebben we nog meer kantoorruimtes in Apeldoorn waar je uit kunt kiezen. Heb je nog vragen? Of wil je hulp bij de zoektocht naar jouw kantoor in Apeldoorn? Neem gerust contact op met onze kantoorexperts. Zij helpen je graag verder! Huur binnenkort je droomkantoor in Apeldoorn!


Bekijk alle huurmogelijkheden in Apeldoorn

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure