Kantoorruimte huren Amsterdam, Grote Bickersstraat 74

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Grote Bickersstraat 74 in Amsterdam

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 7 m2
  Huurprijs: € 603 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 10 m2
  Huurprijs: € 651 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 17 m2
  Huurprijs: € 1.718 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 30 m2
  Huurprijs: € 3.829 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 48 m2
  Huurprijs: € 6.839 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 49 m2
  Huurprijs: € 3.627 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 61 m2
  Huurprijs: € 7.649 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 92 m2
  Huurprijs: € 11.426 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 158 m2
  Huurprijs: € 23.516 € 19.989 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Grote Bickersstraat in Amsterdam

Dit kantoorpand biedt jou de mogelijkheid om een prachtige kantoorruimte te gaan huren aan de Grote Bickersstraat in Amsterdam! Deze prachtige locatie op de Westelijke Eilanden heeft momenteel verschillende kantoorruimtes beschikbaar. Wellicht zit hier een geschikte kantoorkamer voor jou bij. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en het inplannen van een bezichtiging.

Kantoorruimte huren

Deze kantoorruimtes bieden alles wat jij nodig hebt om lekker te werken. De kantoorkamers zijn voorzien van veel natuurlijk licht door de aanwezigheid van hoge raampartijen. Jouw nieuwe werkplek kan volledige gemeubileerd worden opgeleverd. Waardoor je direct aan de slag kunt. De kantoorruimtes variëren in oppervlakte en prijs. De kleinste kantoorunit heeft een oppervlakte van 7m2 en deze huur je al voor maar €603,- per maand. Vanuit hier breidt het aanbod zich uit tot kantoorkamers met een oppervlakte van 158m2 die €19.989,- per maand kosten. Deze prijzen zijn inclusief de service kosten!

Gezellige en creatieve community,  supersnel WiFi en nette vergaderruimtes

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Grote Bickersstraat in Amsterdam mag jij deel uitmaken van een gezellige en creatieve community vol enthousiaste ondernemers. In dit kantoorpand kunnen veel werkzaamheden uit handen worden genomen zoals de schoonmaak van jou kantoorruimtes, het ontvangst van jouw gasten en voor jouw lunch kun je terecht in het restaurant. Hierdoor kun jij je blijven focussen op de belangrijke werkzaamheden. Door het gehele pand heb jij toegang tot het supersnelle WiFi netwerk dat jou kan ondersteunen bij jouw online werkzaamheden. Voor het organiseren van een vergadering of bijeenkomst kunnen de nette vergaderruimte een prima uitkomst bieden. 

Locatie en bereikbaarheid

Dit bruisende Business Center bevindt zich op loopafstand van het Amsterdam Centraal Station. Dat maakt deze locatie uitstekend bereikbaar door middel van het openbaar vervoer. Vanuit jouw nieuwe werkplek heb je een perfecte verbinding met diverse steden en hotspots in de omgeving. De opritten van zowel de A5 als de A10 liggen op enkele minuten rijden waardoor deze locatie ook met de auto uitstekend bereikbaar is. Het gezellige en sfeervolle centrum van Amsterdam is snel te bereiken. Hier zijn vele winkels, bedrijven en mogelijkheden om even heerlijk te ontspannen. 

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Grote Bickersstraat in Amsterdam?

Zie jij het wel zitten om een geweldige kantoorruimte te gaan huren aan de Grote Bickersstraat in Amsterdam? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoed consultants. Zij bespreken graag de mogelijkheden met jou en kunnen een bezichtiging voor jou inplannen zodat jij deze locatie met eigen ogen kunt bewonderen!

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Grote Bickersstraat 74

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen