Zo word je met Officemanager ontzorgd als verhuurder

  • Door Jari Wesselink
  • zaterdag 31 maart 2018

Volg het voorbeeld van 100 verhuurders en laat SKEPP de huuraanbiedingen, contracten en facturatie oppakken

Je als verhuurder puur richten op je core business, dat kan door gebruik te maken van Officemanager. Met deze dienst verzorgt SKEPP voor verhuurders de huuraanbiedingen, huurcontracten en facturatie. Op deze manier bespaar je als verhuurder kostbare tijd en focus jij je op de belangrijke werkzaamheden. Er zijn verschillende pakketten van Officemanager, waardoor er altijd een pakket op maat is voor iedere verhuurder.


SKEPP verstuurt huuraanbiedingen en -contracten, jij hebt snel nieuwe huurders

Met Officemanager kunnen huurkandidaten, naast een brochure aanvragen en een rondleiding plannen, ook een gepersonaliseerde huuraanbieding op maat aanvragen. Die levert SKEPP zeer snel, voorzien van jouw bedrijfslogo en contactgegevens, aan bij de huurkandidaat. Grote voordeel hierbij is dat de huuraanbieding gratis te versturen is.

Overzichtspagina van SKEPPDe overzichtspagina van Officemanager, handig en overzichtelijk!

Mocht de huurkandidaat vervolgens het huurcontract willen ontvangen, dan versturen we die zowel naar huurder als verhuurder per mail. Beide partijen kunnen het contract middels de tool HelloSign ondertekenen. Huurder en verhuurder een krabbeltje gezet? Dan krijgen beide partijen opnieuw een mail met het getekende huurcontract. Weer een nieuwe huurder! En oja, wij handelen de verdere administratie af. Denk hierbij aan het digitaal opslaan van het huurcontract, eventuele sleutelcontracten en huisregels en het klaarzetten van de borgfactuur en huurfacturen.

Wij verzorgen het volledige debiteurenbeheer, versturen de betalingsherinneringen en starten het eventuele incassotraject op. Het enige dat we nodig hebben is een plattegrond met de huurvoorwaarden. Hierop baseren we de huuraanbiedingen en -contracten. Wij leveren de software om het te versturen. Het resultaat? Kwalitatief hoogwaardige leads!

In deze video legt Lena Sand, Financial Specialist bij SKEPP, uit hoe Officemanager werkt en hoe jij als verhuurder ook profiteert van de ontzorging.

Alle huurkandidaten op 1 plek beheren met je Officemanager-account

Als verhuurder krijg je een account met toegang tot het dashboard van Officemanager. Daarmee kun je eenvoudig en snel huuraanbiedingen en -contracten opstellen. Wij vragen de informatie over het kantoorpand en huurvoorwaarden per kantoorruimte uit en zorgen dat dit alles overzichtelijk terug te vinden is in het dashboard.

Op deze manier kun je voor een van je huurkandidaten met slechts een aantal klikken op de knop een huuraanbieding of -contract genereren. Het enige dat je zelf moet doen is de informatie controleren en eventueel aan te passen. Je kunt zelf ook huurkandidaten toevoegen aan het dashboard, waarmee je alle huurkandidaten op 1 plek kunt beheren. Handig, toch?

Officemanager dashboardBeheer alle huurkandidaten op één dashboard.

Zo houdt je alle financiële en administratieve gegevens overzichtelijk bij in Officemanager

Naast dat je met Officemanager al je huuraanbiedingen en -contracten op 1 plek hebt, zie je ook al je huurkandidaten, je ingeplande rondleidingen, de financiële informatie zoals de maandelijkse huurstroom, alle uitbetalingen van de huur en de btw-rapporten. Bovendien kun je jouw ingeplande rondleidingen koppelen aan je eigen agenda.

Uitbesteden aan SKEPP betekent dat je zelf niet alle financiële en administratieve rompslomp hoeft te documenteren, alle documenten en rapporten houden wij digitaal bij in het dashboard van Officemanager. Bijkomend voordeel: je kunt alle overzichten exporteren naar een Excel- of PDF-document.

RondleidingenBekijk alle geplande rondleidingen in een makkelijk overzicht.

Voor ieder bedrijf een Officemanager-pakket op maat

Om voor iedere ondernemer Officemanager op maat aan te bieden, biedt SKEPP 4 pakketten aan. Voor het Basic-pakket betaal je slechts €12,45 per contract per maand, terwijl je voor het Exclusive-pakket €22,95 per contract per maand betaalt en de kosten voor het Enterprise-pakket zijn €29,95 per contract per maand.

Het meest populaire pakket is het Premium-pakket voor €15,95 per contract per maand. Dit pakket biedt veel comfort. Zo mag je jaarlijks je template van de huuraanbieding aanpassen, het maandelijkse btw-rapport ontvang je in je mailbox en jouw vragen worden al binnen 3 werkdagen beantwoordt door onze financial specialists. En ook niet onbelangrijk: je mag 3 maanden gratis adverteren voor 1 van je panden op het platform van SKEPP.

verschillende pakketten verhuurdersportal officemanagerDe verschillende Officemanager-pakketten in een handig overzicht. Welk pakket kies jij?

Profiteer net als 100 andere verhuurders van Officemanager

In de afbeelding zie je overzichtelijk de verschillen tussen de pakketten. Meer informatie? Op de speciale ‘verhuren-pagina’ van SKEPP vind je alles wat je wilt weten over Officemanager. Uiteraard kun je ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar 085 047 1834. Liever mailen? Dat kan naar finance@skepp.nl.

Wij staan je graag te woord en hopen jou te ontzorgen middels Officemanager. Op zit moment zijn er circa 100 verhuurders die al profiteren van de diensten van Officemanager. Ben jij de volgende? Naast ontzorging, biedt Officemanager je overzichtelijk alle financiële en administratieve gegevens en zorgt voor een compleet en transparant product.

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure