Geef je bedrijfsimago een boost door kantoorruimte te huren die bij jouw bedrijf past

  • Door Rens Oosterik
  • vrijdag 14 juni 2019

Wat wil jij als onderneming en met een kantoorruimte naar buiten toe uitstralen? Dit is je bedrijfsimago. Klanten, zakenpartners en leveranciers zien in een oogopslag wat ze van jouw bedrijf mogen verwachten. Je bedrijfsimago zorgt er ook voor dat je opvalt tussen de concurrentie. Je gehuurde kantoorruimte speelt daar een belangrijke rol in. Het is hierbij belangrijk dat jouw gehuurde kantoorruimte en je bedrijfsimago zijn afgestemd op elkaar.


Het imago van jouw kantoorruimte

De entree zegt al veel over het imago van jouw gehuurde kantoorruimte.

Wat is mijn bedrijfsimago en hoe stem ik deze af op mijn gehuurde kantoorruimte?

Natuurlijk is het belangrijk om eerst te weten wat je nu juist wilt uitstralen en welke indruk je met onder andere je gehuurde kantoorruimte wilt achterlaten bij klanten, zakenrelaties en bezoekers. Je zal je dus een paar zaken moeten afvragen. Wat zijn bijvoorbeeld de kernwaarden van je onderneming, wat is dus jouw bedrijfsidentiteit? Wie is jouw doelgroep? Als je doelgroep vooral jongeren zijn, zal je beter scoren door een hippe en moderne kantoorruimte te huren.

Je gehuurde kantoorruimte is het visitekaartje van je onderneming

Wanneer je eenmaal weet wat jouw bedrijfsimago is, kun je je gehuurde kantoorruimte hierop afstemmen. Je gehuurde kantoorruimte is namelijk het visitekaartje van jouw onderneming. Het is dus heel belangrijk dat jouw kantoorruimte aansluit op het bedrijfsimago en waarvoor je als onderneming wilt staan. Natuurlijk zijn er een tal van mogelijkheden en is er geen simpel antwoord voor het afstemmen van je gehuurde kantoorruimte op jouw bedrijfsimago. Om je op weg te helpen heeft SKEPP alvast 3 gouden tips. Lees je snel verder?

Met je kantoorinrichting laten zien wat jouw bedrijf uitstraalt

Met je kantoorinrichting zien bedrijven in één oogopslag wat jouw bedrijf uitstraalt.

Met deze 3 tips verbeter je jouw bedrijfsimago via je gehuurde kantoorruimte

Wil je jouw gehuurde kantoorruimte afstemmen op het bedrijfsimago? Vind je jouw bedrijfsimago nog niet optimaal? Heb je je gehuurde kantoorruimte niet helemaal afgestemd op je bedrijfsimago? SKEPP heeft voor jou 3 tips om het bedrijfsimago van jouw gehuurde kantoorruimte een enorme boost te geven.

Breng je bedrijfsimago op smaak met koffie

Wanneer je jouw klanten bij je gehuurde kantoorruimte ontvangt, kun je met goede koffie een goede indruk maken en je bedrijfsimago een boost geven. Wist je dat bezoekers op basis van de koffie die je hen serveert inschatten hoe aantrekkelijk je bent als zakenpartner? Bovendien is het serveren van koffie bij ontvangst een goede gespreksopener. Door een kopje koffie aan te bieden in jouw gehuurde kantoorruimte maak je direct een persoonlijke connectie met je bezoeker. Dit breekt het ijs alvorens de echte zakelijke gesprekken beginnen.

Maak indruk met een goede kop koffie

Met een lekker kopje koffie maak je een goede indruk.

Door het plaatsen van planten in jouw gehuurde kantoorruimte verbeter je je bedrijfsimago

Binnenstappen in een kale kantoorruimte schept geen gezellige sfeer. Ongetwijfeld zal je gesprekspartner zich minder op zijn gemak voelen in je gehuurde kantoorruimte. Dit is natuurlijk niet bevorderlijk voor het gesprek wanneer je belangrijke zaken te bespreken hebt. De oplossing? Planten in je gehuurde kantoorruimte. Planten zorgen voor een gezellige huiselijke sfeer. Je gehuurde kantoorruimte krijgt direct een duurzame en milieuvriendelijke uitstraling.

Planten in jouw kantoorruimte

Planten in jouw gehuurde kantoorruimte creëren een huiselijke sfeer.

Kunst in je gehuurde kantoorruimte zorgt voor een boost voor je bedrijfsimago

Net zoals planten kan kunst in je gehuurde kantoorruimte of in het business center een enorme boost geven aan je bedrijfsimago. Kunst gaat nog een stapje verder dan planten. Door het plaatsen van kunst in je gehuurde kantoorruimte geef je een eigen unieke persoonlijkheid aan het bedrijf.

Zo zal een klassiek schilderij jouw onderneming het imago geven dat je veel waarde hecht aan professionaliteit en kwaliteit. Een experimenteel kunstwerk geeft je gehuurde kantoorruimte een innovatief en dynamisch imago. Bovendien laat je met kunst zien dat je aandacht besteedt aan de presentatie van jouw kantoorruimte en dus geeft om de bezoekers en de werknemers.

Kunst in jouw kantoorruimte

Kunst in jouw gehuurde kantoorruimte geeft een beeld van jouw bedrijfsimago.

Hulp nodig bij het afstemmen van je gehuurde kantoorruimte en je bedrijfsimago? Ga voor Officeplanner

Je wilt jouw gehuurde kantoorruimte afstemmen op het imago van je onderneming, maar je wilt niet te drastische beslissingen nemen? Ga dan voor Officeplanner van SKEPP. Met Officeplanner kun je een gepersonaliseerde kantoorinrichting laten maken op basis van jouw wensen en behoeften. Niet 100% tevreden? Of wil je veranderingen doorvoeren? Met 1 druk op de knop kun je op- en afschalen. Je gehuurde kantoorruimte afstemmen op het imago van het bedrijf was nog nooit zo gemakkelijk met Officeplanner van SKEPP.


Bekijk Officeplanner!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure