Kantoorruimte huren Rotterdam Haringvliet, Wijnhaven 15

5 (1 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Wijnhaven 15 in Rotterdam Haringvliet

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Rotterdam Haringvliet!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Wijnhaven in Rotterdam (Centrum)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Wijnhaven in Rotterdam Centrum? Neem dan eens een kijkje in dit karakteristieke kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1707 en is sinds 1987 een rijksmonument. Naast een perfecte ligging met leuke winkeltjes, gezellige restaurants en een goede bereikbaarheid kenmerkt dit kantoorpand zich door de prachtige ornamenten en originele stijlelementen.

Huurprijzen

Op deze locatie is het mogelijk om een kantoorkamer te huren vanaf 6 m2, deze kantoorunit is klein maar zeker comfortabel om te werken, te huur voor een maandelijks bedrag van €350,-. De grootste beschikbare kantoorruimte is 39 m2, voor €1430,- in de maand. Tussen deze 2 oppervlakten zijn er nog meerdere kantoorkamers beschikbaar en ook deelverhuur is op deze locatie een optie. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen jou graag verder.

Parkeergelegenheid en een pantry

Het grote voordeel van een kantoorruimte huren aan de Wijnhaven in Rotterdam Centrum, is toch wel dat er de mogelijkheid is om jouw auto in de directe nabijheid te parkeren. Vaak is dit onmogelijk in het centrum van Rotterdam. De kantoorruimten zijn momenteel leeg, je kunt dus volledig jouw eigen smaak toepassen, hierdoor voel jij je thuis op kantoor! Ook zijn er in het kantoorpand 2 pantry’s aanwezig. Een handige plek voor het zetten van een kopje koffie of het voorbereiden van een verse lunch. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gelegen in het centrum van Rotterdam, alles is makkelijk met een korte loopafstand te bereiken. Denk hierbij aan gezellige cafés, goede restaurants en het zakelijke centrum aan de Blaak en Coolsingel. De aansluiting op verschillende snelwegen zoals de A13, A16 en A20 is goed, de op- en afritten zijn namelijk binnen enkele minuten bereikbaar. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte ligt vanaf jou werkplek op een loopafstand van 3 minuten. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Wijnhaven in Rotterdam Centrum?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Wijnhaven in Rotterdam Centrum? En wil je graag de kantoorkamers met eigen ogen bekijken? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en het plannen van een rondleiding. Dit doen wij gratis en geheel vrijblijvend, SKEPP helpt jou in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Wijnhaven.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

G

Een leuke locatie en ontzettend gaaf uitzicht!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Wijnhaven 15

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen