VERHUURD

Rotterdam Haringvliet, Wijnhaven 15

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Rotterdam Haringvliet!

Kantoorruimte huren aan de Wijnhaven in Rotterdam (Centrum)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Wijnhaven in Rotterdam Centrum? Neem dan eens een kijkje in dit karakteristieke kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1707 en is sinds 1987 een rijksmonument. Naast een perfecte ligging met leuke winkeltjes, gezellige restaurants en een goede bereikbaarheid kenmerkt dit kantoorpand zich door de prachtige ornamenten en originele stijlelementen.

Huurprijzen

Op deze locatie is het mogelijk om een kantoorkamer te huren vanaf 6 m2, deze kantoorunit is klein maar zeker comfortabel om te werken, te huur voor een maandelijks bedrag van €350,-. De grootste beschikbare kantoorruimte is 39 m2, voor €1430,- in de maand. Tussen deze 2 oppervlakten zijn er nog meerdere kantoorkamers beschikbaar en ook deelverhuur is op deze locatie een optie. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen jou graag verder.

Parkeergelegenheid en een pantry

Het grote voordeel van een kantoorruimte huren aan de Wijnhaven in Rotterdam Centrum, is toch wel dat er de mogelijkheid is om jouw auto in de directe nabijheid te parkeren. Vaak is dit onmogelijk in het centrum van Rotterdam. De kantoorruimten zijn momenteel leeg, je kunt dus volledig jouw eigen smaak toepassen, hierdoor voel jij je thuis op kantoor! Ook zijn er in het kantoorpand 2 pantry’s aanwezig. Een handige plek voor het zetten van een kopje koffie of het voorbereiden van een verse lunch.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gelegen in het centrum van Rotterdam, alles is makkelijk met een korte loopafstand te bereiken. Denk hierbij aan gezellige cafés, goede restaurants en het zakelijke centrum aan de Blaak en Coolsingel. De aansluiting op verschillende snelwegen zoals de A13, A16 en A20 is goed, de op- en afritten zijn namelijk binnen enkele minuten bereikbaar. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte ligt vanaf jou werkplek op een loopafstand van 3 minuten.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Wijnhaven in Rotterdam Centrum?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Wijnhaven in Rotterdam Centrum? En wil je graag de kantoorkamers met eigen ogen bekijken? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en het plannen van een rondleiding. Dit doen wij gratis en geheel vrijblijvend, SKEPP helpt jou in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Wijnhaven.

Wijnhaven 15 Wijnhaven 15 Rotterdam Haringvliet Toplocatie!

1 beoordelingen Wijnhaven

Een leuke locatie en ontzettend gaaf uitzicht!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!