Veenendaal, Vendelier 61

Kantoorruimte huren aan de Vendelier in Veenendaal

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Veenendaal, maar heb je nog niet de juiste locatie voor jouw organisatie gevonden? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Vendelier. Hier heb je de mogelijkheid om in een representatief kantoorgebouw een mooie kantoorruimte te huren. Naast dat het een gunstige locatie is, zijn ook de services en faciliteiten in het kantoorgebouw goed georganiseerd. Ben jij nieuwsgierig of er een geschikte kantoorunit voor jou tussen zit? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog een paar kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. De kleinst beschikbare kantoorkamer heeft een oppervlakte van 29 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €399,-. Huur je liever een wat grotere kantoorunit? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in de kantoorunit van 42 m2 voor €575,- per maand. Op dit moment is de grootst beschikbare kantoorruimte, een ruimte van 88 m2. Deze huur je voor €797,- per maand. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief alle bijkomende servicekosten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Een pantry en parkeergelegenheid

Het huren van een kantoorruimte aan de Vendelier in Veenendaal brengt vele voordelen met zich mee. Je maakt namelijk ook gebruik van alle voorzieningen in- en rondom het kantoorgebouw. Zo is er in en kantoorgebouw een luxe pantry aanwezig, hier kun je een heerlijk kopje koffie/thee zetten en/of in de middag een lekkere lunch voorbereiden. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan heb je mazzel! Op eigen terrein is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is op een gunstige locatie gelegen, je huurt hier namelijk tussen Utrecht en Arnhem in. Het kantoorgebouw is gevestigd op het kantorenpark De Vendel, wat uitstekend bereikbaar is met zowel de auto als met het openbaar vervoer. De rijksweg A12 ligt op een korte rijafstand van slechts 5 minuten en in Veenendaal zijn er maar liefst 3 verschillende treinstation.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Vendelier in Veenendaal?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Vendelier in Veenendaal? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou bij het huren van een kantoorruimte aan de Vendelier in Veenendaal.

Vendelier 61 Vendelier 61 Veenendaal Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!