Amersfoort De Hoef, Algolweg 9-11

4 (3)
  • Bureau

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 482 p.m.

Kantoorruimten

vanaf € 1.100 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Algolweg (Valleipoort)

Betaalbaar en zorgeloos een kantoorruimte op maat huren, dat kan in dit kantoorpand aan de Algolweg in Amersfoort. Kantoorruimten van verschillende metrages worden aangeboden in dit kantoorpand, hierdoor is er voor iedere onderneming wel een geschikte kantoorruimte te vinden.

Huurprijzen, kantoor Algolweg, Amersfoort

In dit kantoorgebouw huur jij je eigen kant-en-klare kantoorruimte, variërend van kantoorruimten met 1 werkplek tot kantoorruimten met 8 werkplekken. Deze ruimten zijn dus ideaal voor starters, zzp'ers en kleine organisaties. Je huurt in dit kantoorgebouw een kantoorruimte tegen een gunstige huurprijs. De huurprijzen zijn inclusief een eigen beveiligde glasvezelaansluiting en gratis gebruik van de vergaderkamer en presentatieruimte. Je kunt in dit kantoorpand direct professioneel aan de slag: werken, ontmoeten en jouw gasten ontvangen. Je bevindt je in dit pand in een representatieve omgeving met mede-ondernemers. Huur welke ruimte je nodig hebt, groeien kan altijd nog! Naast deze kantoorruimten zijn er ook nog units te huur voor 3 tot ruim 15 werkplekken. Deze kantoorkamers kunnen geheel naar eigen wens ingedeeld worden, in jouw eigen huisstijl. Je ervaart dan het gemak van een verzamelgebouw en hebt dan toch een eigen kantoor met een eigen identiteit.

Algolweg: parkeren, pantry en 24/7 toegang

Als je besluit een kantoorruimte te huren in dit kantoorgebouw, dan maak je direct gebruik van de vele voorzieningen. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid bij dit kantoorpand, ook voor jouw bezoekers. Daarnaast is het kantoorpand voorzien van energielabel A, hiermee voldoet het aan de nieuwste voorschriften. Ook kun jij als huurder gebruik maken van de aanwezige pantry en heb je altijd 24/7 toegang tot jouw eigen kantoorruimte.

Locatie en bereikbaarheid, Algolgweg, Amersfoort

Dit bedrijfsverzamelgebouw ligt op een prominente zichtlocatie langs de Outputweg, de doorgaande weg van bedrijventerrein De Hoef in Amersfoort. De op- en afritten van de rijkswegen A1 en A28 zijn met de auto eenvoudig en snel via de doorgaande wegen te bereiken. Daarnaast ligt treinstation Amersfoort Schothorst op loopafstand, ideaal dus! In de directe omgeving van het kantoorpand vind je ook nog enkele horecagelegenheden. Zo kun je voor een heerlijke lunch terecht bij Brasserie The Wing, 400 meter verderop.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Algolweg?

Heb jij interesse in dit kantoorpand of wil je gewoon eens een kijkje nemen? Dat is geen enkel probleem. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in.

3 beoordelingen Algolweg

Veel aanbod in idt moderne kantoorgebouw, fijn, keuze genoeg!

Prima kantoren en werkplekken.

Zeker de moeite waard om eens te kijken.

Leuke locatie om een kantoor te huren. Goed bereikbaar!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!