Kantoorruimte huren Amersfoort De Hoef, Algolweg 9-11

4 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Oplaadpunt auto
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • (Flex)werkplekken
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplekken
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Algolweg 9-11 in Amersfoort De Hoef

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 30 m2
  Huurprijs: € 555 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 52 m2
  Huurprijs: € 1.000 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 60 m2
  Huurprijs: € 950 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 87 m2
  Huurprijs: € 1.400 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 114 m2
  Huurprijs: € 2.159 € 1.835 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 120 m2
  Huurprijs: € 2.259 € 1.920 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 143 m2
  Huurprijs: € 2.694 € 2.290 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Algolweg (Valleipoort)  

Betaalbaar en zorgeloos een kantoorruimte op maat huren, dat kan in dit kantoorpand aan de Algolweg in Amersfoort. Kantoorruimten van verschillende metrages worden aangeboden in dit kantoorpand, hierdoor is er voor iedere onderneming wel een geschikte kantoorruimte te vinden. 

Huurprijzen, kantoor Algolweg, Amersfoort 

In dit kantoorgebouw huur jij je eigen kant-en-klare kantoorruimte, variërend van kantoorruimten met 1 werkplek tot kantoorruimten met 8 werkplekken. Deze ruimten zijn dus ideaal voor starters, zzp'ers en kleine organisaties. Je huurt in dit kantoorgebouw een kantoorruimte tegen een gunstige huurprijs. De huurprijzen zijn inclusief een eigen beveiligde glasvezelaansluiting en gratis gebruik van de vergaderkamer en presentatieruimte. Je kunt in dit kantoorpand direct professioneel aan de slag: werken, ontmoeten en jouw gasten ontvangen. Je bevindt je in dit pand in een representatieve omgeving met mede-ondernemers. Huur welke ruimte je nodig hebt, groeien kan altijd nog! Naast deze kantoorruimten zijn er ook nog units te huur voor 3 tot ruim 15 werkplekken. Deze kantoorkamers kunnen geheel naar eigen wens ingedeeld worden, in jouw eigen huisstijl. Je ervaart dan het gemak van een verzamelgebouw en hebt dan toch een eigen kantoor met een eigen identiteit. 

Algolweg: parkeren, pantry en 24/7 toegang

Als je besluit een kantoorruimte te huren in dit kantoorgebouw, dan maak je direct gebruik van de vele voorzieningen. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid bij dit kantoorpand, ook voor jouw bezoekers. Daarnaast is het kantoorpand voorzien van energielabel A, hiermee voldoet het aan de nieuwste voorschriften. Ook kun jij als huurder gebruik maken van de aanwezige pantry en heb je altijd 24/7 toegang tot jouw eigen kantoorruimte. 

Locatie en bereikbaarheid, Algolgweg, Amersfoort 

Dit bedrijfsverzamelgebouw ligt op een prominente zichtlocatie langs de Outputweg, de doorgaande weg van bedrijventerrein De Hoef in Amersfoort. De op- en afritten van de rijkswegen A1 en A28 zijn met de auto eenvoudig en snel via de doorgaande wegen te bereiken. Daarnaast ligt treinstation Amersfoort Schothorst op loopafstand, ideaal dus! In de directe omgeving van het kantoorpand vind je ook nog enkele horecagelegenheden. Zo kun je voor een heerlijke lunch terecht bij Brasserie The Wing, 400 meter verderop. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Algolweg?

Heb jij interesse in dit kantoorpand of wil je gewoon eens een kijkje nemen? Dat is geen enkel probleem. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

I

Veel aanbod in idt moderne kantoorgebouw, fijn, keuze genoeg!

R

Prima kantoren en werkplekken.

Zeker de moeite waard om eens te kijken.

W

Leuke locatie om een kantoor te huren.

Goed bereikbaar!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Algolweg 9-11

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen