Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Veenendaal{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Kas Bruinsma
Kas Bruinsma
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Bij SKEPP huur je een kantoorruimte of werkplek in Veenendaal. Veenendaal is een echte winkelstad met een rijke historie. Je vindt hier kantoorruimtes in verschillende formaten, daarom vind je hier altijd een kantoorruimte dat past bij de grootte van jouw bedrijf. Wil jij zo snel mogelijk een geschikte kantoorruimte vinden? Ga dan samen met SKEPP op zoek. Onze vastgoedconsultants helpen je geheel gratis en vrijblijvend met eerlijk advies.

Populaire kantoorpanden in Veenendaal

Ben jij op zoek naar een representatief kantoorpand waar je moderne kantoorruimtes kan huren? Bekijk dan eens het kantoorgebouw aan de Vendelier 61 in Veenendaal. Het huren van een kantoorruimte in dit kantoorpand brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo is er een luxe pantry aanwezig waar jij tussen de middag je eigen lunch kan bereiden. Daarnaast weet je zeker dat er een parkeerplek is voor jou, het team en jouw klanten, aangezien er voldoende parkeerplekken aanwezig zijn. 

Geïnteresseerd in een eigentijds kantoorpand waar je gebruik kan maken van vele services en voorzieningen? Dan is het kantoor aan de Landjuweel 10 echt iets voor jou. Er wordt hier gebruik gemaakt van een all-in prijs, zodat je bij het huren van een kantoorkamer precies weet waar je aan toe bent. Ga je liever voor een flexibele werkplek of kantoorkamer? Neem dan eens een kijkje in het kantoorpand aan de Kerkewijk 8. Je huurt hier in een monumentale villa in het bruisende winkelcentrum van Veenendaal.

Om deze redenen huur jij een kantoorruimte in Veenendaal

Wil jij een kantoorruimte huren in Veenendaal? De gemeente Veenendaal telt zo’n 67.000 inwoners. Dan kun je profiteren van verschillende voordelen van deze stad. Zo kun je hier optimaal tot rust komen en genieten van de rustige omgeving van de stad. Veenendaal is één van de groenste steden van Nederland, zo is het al eens uitgeroepen tot de groenste stad van Nederland. De stad is gelegen aan de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. In de stad heb je nog het stadspark en de recreatieplas ‘De Surfvijfer’, ideaal voor een wandeling in de middagpauze. 

Veenendaal telt meerdere bedrijventerreinen, waaronder: De Compagnie, Het Ambacht, Nijverkamp, De Batterijen, De Faktorij en De Vendel. Daarnaast ligt de stad centraal in Nederland en ligt het langs de autosnelweg A12 en de provinciale weg N233. 

Vind samen met SKEPP jouw ideale kantoorruimte in Veenendaal

Ben jij enthousiast geworden over het huren van een kantoorruimte in Veenendaal? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants van SKEPP. Zij beantwoorden al je vragen en geven je eerlijk advies bij jouw zoektocht naar een geschikte kantoorruimte of flexwerkplek. Wil jij direct één van de kantoorpanden bekijken? Plan dan geheel gratis en vrijblijvend een rondleiding in en huur een kantoorruimte dat perfect aansluit bij jouw organisatie. Een kantoorruimte huren in Veenendaal ging nog nooit zo gemakkelijk! 

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten