Stadsring 248-250

Kantoorruimte huren aan de Stadsring (Stadskern)

Een stijlvolle kantoorvilla aan de Stadsring in het centrum van Amersfoort waar je een volledig gerenoveerde kantoorruimte kunt huren. Het betreft een kantoorpand met een totale gebruiksoppervlakte van 460 m2. Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren in dit kantoorpand, dan worden onder andere psychotherapeuten en reisbemiddelaars jouw medehuurders. 

Huurprijzen, kantoor Stadsring, Amersfoort 

Momenteel zijn er kantoorruimten beschikbaar van 18 m2 en 32 m2 in dit prachtige kantoorpand. De ruimte van 18 m2 is te huur voor een maandelijkse huurprijs van €315,- exclusief servicekosten. De servicekosten bedragen €110,- per maand. Je huurt in principe voor minimaal 1 jaar een kantoorruimte. Wil je flexibel huren? Dat is bespreekbaar! Momenteel is er helaas geen kantoorruimte beschikbaar.

Stadsring: WiFi, een ingerichte keuken en een parkeerterrein 

In dit kantoorpand maak je gebruik van diverse services en voorzieningen. Een voorbeeld hiervan is de snelle WiFi-verbinding, hier maak je gratis gebruik van. Daarnaast beschikt het kantoorpand over een ingerichte keuken. Deze keuken is netjes onderhouden en hier kun je gemakkelijk je lunch bereiden. Bovendien beschikt het kantoorpand over een parkeerterrein, wel zo handig als je met de auto naar kantoor komt. 

Locatie en bereikbaarheid, Stadsring, Amersfoort 

Ook niet onbelangrijk is de toegankelijkheid van het kantoorpand. Met een ligging vlakbij de A28 hoef je over de bereikbaarheid niet te klagen. Ook per lijnbus en/of trein reizen is goed mogelijk. Het dichtstbijzijnde treinstation is Amersfoort Centraal. Dit treinstation ligt op een afstand van slechts 1,3 kilometer. Verder ligt bushalte Hendrik van Viandenstraat op slechts 2 minuten lopen. Je huurt hier in een erg gezellige omgeving met vele horecagelegenheden rondom. Zo kun je voor een wijntje na werktijd erg goed terecht bij Zuser Margaux, slechts 500 meter verderop gelegen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Stadsring? 

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Stadsring in Utrecht? Wees er dan snel bij. Plan zodra er beschikbaarheid is een rondleiding in!

Kantoorruimte beschikbaar aan de Stadsring! Stadsring 248-250 Amersfoort Centrum Toplocatie!

3 beoordelingen Stadsring

Dit is een geweldig, niet-standaard kantoor!

Een klassieke, warme uitstraling maakt de werkdag speciaal. Ook de reacties van klanten die mij bezoeken zijn positief. Een kantoor met sfeer en uitstraling!

Prachtig monumentaal kantoorpand in Amersfoort!

De ruimten zijn dan ook altijd snel verhuurd in dit kantoorpand..

Beautfiul place!!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Chat met ons!
Chat