Kantoorruimte huren Amersfoort Centrum, Stadsring 248-250

4 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Opslagruimte
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Sociaal hart
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Stadsring 248-250 in Amersfoort Centrum

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 15 m2
  Huurprijs: € 659 € 560 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Stadsring in Amersfoort

Een stijlvolle kantoorvilla aan de Stadsring in het centrum van Amersfoort waar je een volledig gerenoveerde kantoorruimte kunt huren. Het betreft een kantoorpand met een totale gebruiksoppervlakte van 460 m2. Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren in dit kantoorpand, dan worden onder andere psychotherapeuten en reisbemiddelaars jouw medehuurders. 

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog slechts 3 kantoorkamers beschikbaar voor de verhuur. Deze kantoorruimten hebben een totale oppervlakte van 14 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €325,-. Let op! Deze prijs is exclusief bijkomende servicekosten, deze bedragen maandelijks €120. De kantoorruimte is gekoppeld aan een huurcontract met een minimale huurtermijn van 24 maanden. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants. 

Wifi, een ingerichte keuken en een parkeerterrein 

Wanneer je een kantoorruimte huurt in dit kantoorpand aan de Stadsrin in Amersfoort, maak je gebruik van diverse services en voorzieningen. Een voorbeeld hiervan is de snelle WiFi-verbinding, hier maak je gratis gebruik van. Daarnaast beschikt het kantoorpand over een ingerichte keuken. Deze keuken is netjes onderhouden en hier kun je gemakkelijk je lunch bereiden. Bovendien beschikt het kantoorpand over een parkeerterrein, wel zo handig als je met de auto naar kantoor komt. 

Locatie en bereikbaarheid

Ook niet onbelangrijk is de toegankelijkheid van het kantoorpand. Met een ligging vlakbij de A28 hoef je over de bereikbaarheid niet te klagen. Ook per lijnbus en/of trein reizen is goed mogelijk. Het dichtstbijzijnde treinstation is Amersfoort Centraal. Dit treinstation ligt op een afstand van slechts 1,3 kilometer. Verder ligt bushalte Hendrik van Viandenstraat op slechts 2 minuten lopen. Je huurt hier in een erg gezellige omgeving met vele horecagelegenheden rondom. Zo kun je voor een wijntje na werktijd erg goed terecht bij Zuser Margaux, slechts 500 meter verderop gelegen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Stadsring in Amersfoort? 

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Stadsring in Amersfoort? Wees er dan snel bij. Plan zodra er beschikbaarheid is een rondleiding in!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Dit is een geweldig, niet-standaard kantoor!

Een klassieke, warme uitstraling maakt de werkdag speciaal. Ook de reacties van klanten die mij bezoeken zijn positief. Een kantoor met sfeer en uitstraling!

L

Prachtig monumentaal kantoorpand in Amersfoort!

De ruimten zijn dan ook altijd snel verhuurd in dit kantoorpand..

L

Beautfiul place!!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Stadsring 248-250

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen