Kantoorruimte huren Ede, Galvanistraat 7

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Galvanistraat 7 in Ede

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 58 m2
  Huurprijs: € 949 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Galvanistraat in Ede

Ben jij op zoek naar een geschikte locatie voor jouw organisatie, maar heb je deze nog niet gevonden? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in dit kantoorgebouw aan de Galvanistraat in Ede. Je hebt hier de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren in een kantoorpand waar alle services goed zijn gefaciliteerd, je komt hier niets te kort. Wil jij graag meer te weten komen over deze locatie? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog een aantal kantoren beschikbaar op de tweede verdieping, het is mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 26 m2 voor €425,- per maand. Huur je liever een kantoorkamer die iets groter is? Er is ook 32 m2 beschikbaar voor een maandelijks bedrag van €499,-. Een groot voordeel van deze kantoren is dat je huurt met een “alles-inclusief-concept”. Dat houdt in dat je geen overige kosten hoeft te verwachten bij het huren van een kantoorruimte op deze locatie. De grootst beschikbare kantoorruimte heeft een oppervlakte van 72 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €1099,-.

Parkeergelegenheid en 24/7 toegankelijk

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Galvanistraat in Ede, kun je wanneer je met de auto reist, makkelijk en snel je auto voor het kantoorgebouw parkeren. Hier is namelijk aan de voorzijde een grote eigen parkeerplek aanwezig. Daarnaast kun je zelf bepalen hoelang jij jouw werkdag laat duren, je hebt 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte. Erg handig wanneer je ’s avonds langer door wilt werken of juist in het weekend terug wilt komen om de laatste werkzaamheden af te ronden.

Locatie en bereikbaarheid

De Galvanistraat is een lange straat, wanneer je de straat uit rijdt bereik je de oprit van de rijksweg A30 en ook de op- en afritten van de A12 liggen op een korte rijafstand. Reis je met het openbaar vervoer naar je werkplek? Aan de overkant van het kantoorgebouw is een bushalte gevestigd, makkelijker kan het dus niet. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Galvanistraat in Ede?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Galvanistraat in Ede? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Heb je hier hulp bij nodig of wil je graag eerst een aantal vragen beantwoord hebben? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de Galvanistraat in Ede.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

A

Ik huur nu sinds 1 jaar aan de Galvanistraat 7 een kantoorruimte, dit bevalt goed.

1 vaste prijs per maand waar alles in zit, hierdoor weet je wat het kantoor kost in de maand, en geen verdere kosten. Daarnaast is alles netjes en juist geregeld!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Galvanistraat 7

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen