Amersfoort De Hoef, Databankweg 26

Kantoorruimte huren aan de Databankweg in Amersfoort (De Hoef)

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte aan de Databankweg in Amersfoor De Hoef? Bekijk dan snel dit representatieve kantoorgebouw met ruim aanbod. Het kantoorpand is gebouwd in 2002 en heeft maar liefst een totale gebruiksoppervlakte van 15.090 m2. Het is een populaire locatie, dit komt mede door de fantastische locatie. Je bereik met zowel de auto als het openbaar vervoer binnen enkele minuten jouw werkplek.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er verschillende kantoorruimten beschikbaar, deze variëren van grootte. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een kantoorkamer te huren voor 1 persoon, voor een maandelijks bedrag van €271,-. Bestaat jou onderneming uit meerdere personen? Neem dan een kijkje tussen de kantoorunits voor 8 tot 10 personen, te huur vanaf €2168,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan snel contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

Een bemande receptie, 24/7 toegankelijk en vergaderruimten

Het huren van een kantoorruimte aan de Databankweg in Amersfoort De Hoef brengt vele voordelen met zich mee. Je maakt namelijk buiten je kantoorkamer om ook gebruik van vele services en faciliteiten. Zo is er bij binnenkomst in de representatieve entree een bemande receptie te vinden, zij kunnen je ondersteunen in verschillende werkzaamheden zoals het beantwoorden van binnenkomende telefonie en het verwerken van de post. Daarnaast heb je de mogelijkheid om 24/7 gebruik te maken van je kantoorruimte en ook de vergaderruimten zijn makkelijk te reserveren.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals bekend is, is Amersfoort centraal gelegen in Nederland. Erg handig om hier je bedrijf te vestigen, vanaf elke hoek is deze stad makkelijk bereikbaar. Het kantoorpand aan de Databankweg ligt op een korte rijafstand van verschillende op- en afritten zoals de A28 en A1. Reis je liever met het openbaar vervoer? Binnen enkele minuten lopen vanaf jouw werkplek bereik je de bushalte ‘Amersfoort, Danzigweg’.

Huur jij een kantoorruimte aan de Databankweg in Amersfoort?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Databankweg in Amersfoort? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt je gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Databankweg.

Databankweg 26 Databankweg 26 Amersfoort De Hoef Toplocatie!

1 beoordelingen Databankweg

Mooi kantoorpand met een fijne sfeer!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!