Kantoorruimte huren Leusden, Plesmanstraat 2

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Oplaadpunt auto
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Plesmanstraat 2 in Leusden

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 3 personen
  Huurprijs: € 500 € 450 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 5 personen
  Huurprijs: € 833 € 750 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Plesmanstraat in Leusden

Wil jij een prachtige kantoorruimte huren aan de Plesmanstraat in Leusden? Neem dan eens een kijkje in dit representatieve kantoorpand. Op deze locatie zijn momenteel nog enkele kantoorkamers beschikbaar. Het Business Center is zeer stijlvol aangekleed en jij wordt voorzien van een fijne werkomgeving. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze vastgoedconsultants vertellen jou hier graag meer over!

Kantoorruimte huren

De kantoorkamers op deze locatie variëren in oppervlakte en prijs. Een kantoorkamer geschikt voor 3 personen huur je al voor maar €450,- per maand. Of neem bijvoorbeeld een kantoorkamer die geschikt is voor 5 personen. Hiervan bedraagt de huur slechts €750,- per maand. De hiervoor benoemde huurprijzen zijn inclusief service kosten. Hierdoor weet jij direct waar je aan toe bent.

Nette pantry, fijne vergaderruimtes en 24/7 toegankelijk

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Plesmanstraat in Leusden worden vele wensen vervult. Zo krijg je toegang tot een nette pantry. De ideale plek om je werkdag te onderbreken en jezelf te voorzien van een voedzame maaltijd. In het kantoorpand zijn vergaderruimtes beschikbaar die uitkomst kunnen bieden bij het organiseren van een vergadering of presentatie. Jouw nieuwe werkplek is 24/7 toegankelijk. Hierdoor kun jij je werktijden flexibel naar eigen wens inplannen. Wel zo fijn als jij niet afhankelijk wilt zijn van de standaard kantooruren. Het kantoorpand beschikt over een eigen parkeerplaats en ook in de omgeving is parkeren gratis. Hierdoor hebben jij en je bezoekers altijd de mogelijkheid om de auto te parkeren. Het centrale verwarmingssysteem en de airconditioning creëren de optimale werktemperatuur. Kortom in dit Businesscentrum huur jij een fijne werkplek.

Locatie en bereikbaarheid

Jouw nieuwe werkplek is uitstekend bereikbaar met de auto. Het kantoorpand bevindt zich vlakbij de op- en afritten van de A28. Ook het openbaar vervoer kan een goede uitkomst bieden. Met meerdere bushaltes op loopafstand beschik jij over diverse buslijnen om je te verplaatsen in de omgeving.  In de omgeving zijn diverse bedrijven gevestigd die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou. Voor de dagelijkse boodschappen zijn er binnen een straal van 1 km een Jumbo en Lidl gevestigd. 

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Plesmanstraat in Leusden?

Ben jij enthousiast over dit prachtige kantoorpand aan de Plesmanstraat in Leusden? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen. Dan kun jij deze kantoorkamers met eigen ogen bewonderen!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Plesmanstraat 2

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen