Kantoorruimte huren Zeist, Huis ter Heideweg 24

Voorzieningen
 • Belruimte
 • Gratis WiFi
 • Opslagruimte
 • Parkeergelegenheid
 • (Flex)werkplekken
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplekken
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Huis ter Heideweg 24 in Zeist

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 20 m2
  Huurprijs: € 575 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 22 m2
  Huurprijs: € 599 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 35 m2
  Huurprijs: € 799 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Huis ter Heideweg 24, Zeist

Kantoorruimte huren aan Huis ter Heideweg 24 in Zeist biedt een perfecte balans tussen professionaliteit en comfort. Bij aankomst merk je meteen de frisse en heldere uitstraling van het pand. Het pand heeft een modern uiterlijk met strakke lijnen en een uitnodigende entree. Het interieur is functioneel ingericht met een praktische inrichting en lichte kleurtinten die een rustige werkomgeving creëren. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht, wat bijdraagt aan een prettige ambiance om in te werken.

De kantoorruimtes zelf zijn efficiënt en simpel ingericht, ideaal voor bedrijven die zich willen concentreren op hun kernactiviteiten zonder afleidingen van overbodige details. Naast de werkruimtes zijn er ook diverse faciliteiten, zoals comfortabele wachtruimtes en vergaderruimtes, wat dit pand in Zeist aantrekkelijk maakt voor diverse bedrijven.

Voorzieningen van Huis ter Heideweg 24

Huis ter Heideweg 24 in Zeist biedt vele voorzieningen die een efficiënte en comfortabele werkomgeving waarborgen. Je kunt rekenen op (flex)werkplekken die van alle gemakken zijn voorzien, inclusief stabiele internetmogelijkheden. Er is 24/7 toegang tot het pand, waardoor je kunt werken wanneer het jou uitkomt.

Daarnaast zijn er praktische faciliteiten zoals een pantry voor alle koffie- en theevoorzieningen en vergaderplekken die professioneel en goed uitgerust zijn. Verder beschikt het gebouw over parkeergelegenheid, een fietsenstalling en is het rolstoeltoegankelijk, wat de bereikbaarheid voor iedereen makkelijk maakt. Voor bedrijven die ook behoefte hebben aan opslagruimte of een postadres, zijn er voldoende mogelijkheden beschikbaar.

Locatie en bereikbaarheid

De ligging van Huis ter Heideweg 24 in Zeist is ideaal voor zowel automobilisten als gebruikers van het openbaar vervoer. Het pand is goed bereikbaar vanaf de snelweg, die op slechts een paar minuten rijden ligt. Voor degenen die met het openbaar vervoer komen, is het handig om te weten dat het Handelscentrum busstation op slechts ongeveer 5 minuten afstand ligt.

Treinreizigers kunnen gebruikmaken van het nabijgelegen station Den Dolder, dat op ongeveer 1 uur afstand gelegen is. De omgeving biedt diverse lokale voorzieningen, zoals eetgelegenheden en winkels, zodat je gemakkelijk tijdens of na werktijd diverse zaken kunt regelen of even kunt ontspannen.

Binnenkort ook kantoorruimte huren aan de Huis ter Heideweg 24 in Zeist?

Kantoorruimte huren aan de Huis ter Heideweg 24 in Zeist is een slimme zet als je op zoek bent naar een praktische werkplek met goede faciliteiten. Plan een rondleiding of neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek wat deze locatie allemaal te bieden heeft voor jouw bedrijf.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Huis ter Heideweg 24

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen