Kantoorruimte huren Amersfoort Calveen, Spoetnik 10-64

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Oplaadpunt auto
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Spoetnik 10-64 in Amersfoort Calveen

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amersfoort Calveen!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Spoetnik in Amersfoort

Wil je een werkplek huren aan de Spoetnik in Amersfoort? Dit kantoorpand is direct gelegen aan de rijksweg A1. Het pand bevindt zich op een belangrijk knooppunt voor vele spoorwegen en rijkswegen. Dit kantoorpand biedt vele werkplekken, waaronder ook te huren gemeubileerde kantoorruimtes. Door de vele voorzieningen is het kantoorpand aan de Spoetnik in Amersfoort zeer comfortabel om te werken. 

Huurprijzen

Aan de Spoetnik in Amersfoort zijn een aantal kantoorruimtes beschikbaar die qua afmeting variëren tussen de 16 m2 en de 811 m2. De huurprijzen voor de verschillende kantoorruimtes liggen tussen de €400,- en de €8452,- per maand. De servicekosten zijn hierbij inbegrepen. Door het ruime aanbod van verschillende werkplekken, zit er zeker een geschikte ruimte bij die bij je past!

Toegangscontrole systeem, koffie en thee, 24/7 toegankelijkheid

Als je een kantoorruimte huurt wil je je geen zorgen maken over wie er allemaal het pand binnenkomt en verlaat. Eén van de voorzieningen aan de Spoetnik in Amersfoort is een toegangscontrole systeem. Een groot voordeel aan dit kantoorpand is dat het 24/7 toegankelijk is, zodat je altijd in je eigen werkruimte kunt. Ben je toe aan koffie of thee? Dan kun je die gewoon verkrijgen in je eigen kantoorpand. Een eigen pantry mag ook zeker niet ontbreken in je kantoorruimte aan de Spoetnik in Amersfoort.

Locatie en bereikbaarheid

Vanuit je gehuurde kantoorruimte aan de Spoetnik in Amersfoort zo richting andere steden? De bushalte is slechts op 100 meter afstand waardoor je vanuit je kantoorruimte zo de bus in stapt. Wil je met de auto? Geen probleem, het kantoorpand bevindt zich direct aan de A1 waardoor je snel de weg op bent. Ook over parkeerplek hoef je je geen zorgen te maken als je een werkplek huurt aan de Spoetnik in Amersfoort, er is namelijk parkeerplek aanwezig bij dit kantoorpand. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Spoetnik in Amersfoort?

Kun je niet wachten om je te vestigen aan de Spoetnik in Amersfoort? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een rondleiding in. Voor meer informatie mag je altijd contact opnemen met de vastgoedconsultants van ons, wij helpen je graag!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

D

Prachtig pand op een goed bereikbare locatie.

De kantoorruimtes zijn lekker groot en SKEPP heeft mij uitstekend geholpen met de inrichting ervan.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Spoetnik 10-64

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen