Kantoorruimte huren Hoofddorp, Saturnusstraat 40-62

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Lift
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • (Flex)werkplekken
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplekken
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Saturnusstraat 40-62 in Hoofddorp

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 13 m2
  Huurprijs: € 789 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 30 m2
  Huurprijs: € 2.889 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 37 m2
  Huurprijs: € 3.609 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Saturnusstraat in Hoofddorp

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Saturnusstraat in Hoofddorp? Neem dan een kijkje in de representatieve kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1991, maar momenteel vindt er een grote renovatie plaats. De verhuurder verwacht 1 juni 2018 haar deuren te kunnen openen. Natuurlijk is het al wel mogelijk om een kantoorruimte of werkplek te reserveren op deze gewilde locatie in Hoofddorp. 

Huurprijzen

Op deze locatie is het mogelijk om een 1-persoons kantoorruimten te huren, maar een onderneming met 10 personen is ook van harte welkom. De ingerichte kantoorkamers zijn comfortabel en voorzien van veel dag licht, snel en efficiënt werken is dus zeker mogelijk. Een kantoorunit huren met een oppervlakte van 10 m2? Voor een maandelijks bedrag vanaf €499,- is deze van jou. Is jouw onderneming groter dan 10 personen, maar wil je wel graag op deze locatie een kantoorruimte huren? Geen probleem, deelverhuur is ook mogelijk. Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Een receptie, vergaderruimten en parkeergelegenheid

De services en faciliteiten aan de Saturnusstraat in Hoofddorp zijn na de renovatie van hoog niveau. Zo is er in de royale entree een receptie te vinden, zij kunnen je ondersteunen in verschillende werkzaamheden. Bijvoorbeeld in het opnemen van binnenkomende telefonie en het verwerken van de post. In het kantoorgebouw zijn er verschillende vergaderruimten gerealiseerd, sommige ruimten hebben de capaciteit om maar liefst 150 mensen te ontvangen. De vergaderruimten geven ook de mogelijkheid om een presentatie te kunnen geven, dit komt door het aanwezige presentatie materiaal. En reis je met de auto naar je werkplek? Deze kun je parkeren aan de voorzijde van het kantoorgebouw, handig en snel!

Locatie en bereikbaarheid

Op een gunstige locatie is het kantoorpand gelegen, er is in de nabije omgeving namelijk veel te beleven. Zo kun je na een lange dag werken gezellig met je collega’s een hapje eten in de vele eetgelegenheden in de directe omgeving. Ook een heerlijke wandeling in de pauze door het wandelbos Hoofddorp Park is een echte aanrader! Om het kantoorpand te bereiken met de auto ben je slechts een paar minuten onderweg vanaf verschillende snelwegen. De op- en afritten van de A4, A44 en A9 liggen namelijk op slechts 10 minuten rijafstand. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? De loopafstand naar het treinstation is maar 50 meter, ideaal toch?

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Saturnusstraat in Hoofddorp?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Saturnusstraat in Hoofddorp? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en onduidelijkheden en plannen een rondleiding voor je in zodra dit mogelijk is. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Saturnusstraat. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

Een nette en representatieve receptie!

Dagelijks een vriendelijk en warm welkom.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Saturnusstraat 40-62

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen