Kantoorruimte huren Haarlem Waarderpolder, Hendrik Figeeweg 1E

4 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Hendrik Figeeweg 1E in Haarlem Waarderpolder

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 392 m2
  Huurprijs: € 6.737 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Huur kantoorruimte voor slechts €99,- per m2 per jaar in Haarlem!

Voordelig huren, dat doet u als u besluit kantoorruimte te huren in dit kantoorgebouw in Haarlem. U huurt hier de ruimte die bij u past en bovendien maakt u gebruik van de aanwezige voorzieningen, zoals een pantry. Met andere woorden, een ideale en voordelige locatie om uw onderneming te vestigen!

Kantoorruimte beschikbaar vanaf 32 m2 in dit karakteristieke kantoor

In dit kantoorpand is kantoorruimte beschikbaar van 18 m2 tot 34 m2.  Flexibel huren of liever meer zekerheid? De keuze is aan u; zowel korte als lange huurtermijnen behoren tot de mogelijkheden. Een huurcontract vanaf 1 jaar is normaal gesproken het voordeligst. 

Huurprijzen vanaf €99,- per m2 per jaar in dit kantoorgebouw in Haarlem

U huurt hier diverse kantoorruimten voor €99,- per m2 per jaar. En dat mag gerust een voordelige huurprijs genoemd worden, voor een kantoorruimte op een gunstige plek in Haarlem. Vooral gunstig vanwege de bereikbaarheid, de snelwegen A9 en A200 zijn snel te bereiken. Een kantoorkamer van 32 m2 is al te huur voor slechts €347,33 per maand! Liever de iets grotere ruimte van 34 m2 huren? Dan betaalt u maandelijks €604,77. U krijgt dan ook een opslagruimte van 31 m2. 

Parkeerruimte en gebruik maken van de aanwezige pantry

Voor de reizigers per eigen vervoer naar de kantoorruimte is het waardevol om te weten dat u uw auto kunt parkeren op de aanwezige parkeerplaatsen. U kunt een vaste parkeerplaats huren. Bovendien is er een pantry aanwezig in dit kantoorgebouw. Altijd handig!

Neem gauw een kijkje in dit representatieve kantoorpand in Haarlem

Overtuigd dat dit kantoorgebouw bij u past? Of twijfelt u nog tussen de juiste kantoorruimte in het ruime kantorenaanbod? Hoe dan ook, het is verstandig om een kijkje te nemen in dit kantoorgebouw. Dit kunt u doen door gratis een rondleiding in te plannen bij SKEPP!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Geweldig die oude houten balken.

E

Erg verrassend aan de binnenkant.

Ik vond het gebouw zelf wat weinig uitstraling hebben maar erg mooi van binnen.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Hendrik Figeeweg 1E

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen