Haarlem Centrum, Nieuwe Gracht 3

2011NB Haarlem Centrum

5 (3)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

Flexwerkplek huren aan de Nieuwe Gracht (Oude Stad)

Dit prachtige, monumentale kantoorpand bevindt zich aan de Nieuwe Gracht in het centrum van Haarlem. Een gezellig centrum met vele leuke koffietentjes en restaurants. Zo liggen Café Lugosi’s en de Yoghurt Barn op slechts enkele meters van het kantoorpand. Hier kun je terecht voor een heerlijk ontbijt of lunch. 

Huurprijzen, kantoor Nieuwe Gracht, Haarlem

In dit kantoorpand aan de Nieuwe Gracht in Haarlem zijn momenteel nog 9 flexwerkplekken te huur. Voor een flexwerkplek betaal je in dit kantoorpand slechts €169,- per maand en all in voor €269,- per maand. Bij de prijs is internet, printen, schoonmaak en postservice inclusief. Deze flexwerkplekken bevinden zich op de 1e en 2e verdieping van het kantoorgebouw in een zogeheten open kantoortuin. Een prachtige plek waar jij in alle rust kunt werken! Op de derde verdieping zijn stilteplekken aanwezig. Hier kan je vrijblijvend gaan zitten om je optimaal op je werk te kunnen storten. 

Nieuwe Gracht: vergaderen in een meeting sloep

De vergaderfaciliteit is ongetwijfeld het meest bijzonder aan dit kantoorpand. Je kunt namelijk gebruik maken van een meeting sloep! Hiermee kun je varen en vergaderen tegelijk, hoe leuk! Daarnaast is er een koffiebar aanwezig waar jij een heerlijk kopje koffie kunt halen. Bovendien kun jij als huurder iedere dag een verse lunch krijgen en ’s middags kun je lekker genieten van een glaasje wijn met wat borrelhapjes. Het kantoorpand heeft een grote tuin met terras, waar jij lekker in het zonnetje kan lunchen, bellen of relaties ontvangen. 

Locatie en bereikbaarheid, Nieuwe Gracht, Haarlem

Deze prachtige locatie in Haarlem is ook nog eens perfect bereikbaar. Met de auto ben je vanaf de A200, A208 en A9 in minder dan 15 minuten op kantoor. Reis je met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste naar treinstation Haarlem Centraal reizen. Vanaf hier is het slechts 5 minuten lopen naar kantoor. Makkelijker kan bijna niet. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Nieuwe Gracht? 

Zie jij het al zitten om op deze toffe locatie een flexwerkplek te huren? Aarzel dan niet langer en kom snel een keertje langs. Dit kan door gratis een rondleiding in te plannen. Je zit nergens aan vast! 

Werkplekken vanaf €269,- per maand te huur in Haarlem Nieuwe Gracht 3 Haarlem Centrum Toplocatie!

Zo profiteer je van btw belaste huur van kantoorruimte

Download de whitepaper gratis!

Download de whitepaper gratis!

3 beoordelingen Nieuwe Gracht

In dit kantoor wordt een hele andere definitie gegeven aan vergaderen. Zowel de kantoren als alle diensten eromheen zijn uitstekend geregeld!

In dit kantoor wordt een hele andere definitie gegeven aan vergaderen.Zowel de kantoren als alle diensten eromheen zijn uitstekend geregeld! Dat maakt het werken en het vergaderen in dit kantoor zeer prettig.

Per dagdeel te huur, nice :-)

Wat een leuk pand is dit zeg.

Ook nog een mooi buitengedeelte waar je lekker een broodje kunt eten, erg tof!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!