Haarlem Centraal Station, Prinsen Bolwerk 1

5 (3)
  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan het Prinsen Bolwerk (Centraal Station)

Dit karakteristieke kantoorpand ligt aan het Prinsen Bolwerk in Haarlem, om precies te zijn in de Stationsbuurt. Een locatie vlakbij het gezellige stadshart van Haarlem, waar meerdere winkels en horecagelegenheden te vinden zijn. Op loopafstand vind je leuke lunchrooms zoals De Broodzaak en Café De Hut. Stadspark ‘De Bolwerken’ ligt aan de achterzijde van het kantoorgebouw. Hier kun je tijdens de pauze even heerlijk een frisse neus halen.

Huurprijzen, kantoor Prinsen Bolwerk, Haarlem

Dit monumentale kantoorpand heeft een totale gebruiksoppervlakte van 460 m2. Hiervan is momenteel nog 345 m2 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. De huurprijs van deze grote ruimte bedraagt €90.000,- per jaar. Dit komt neer op een maandelijkse huurprijs van €7500,-. Je huurt dan een kantoorruimte inclusief services en voorzieningen zoals een eigen parkeerplaats.

Prinsen Bolwerk: parkeerterrein, pantry en supersnel internet

Zoals gezegd huur je in dit kantoorpand een kantoorruimte inclusief diverse services en voorzieningen. Parkeren kan op het afgesloten parkeerterrein, je auto staat hier altijd veilig! Daarnaast is er in het kantoorpand een pantry aanwezig en maak je gebruik van een supersnelle WiFi-verbinding. Dit alles om jouw werkdag zo aangenaam mogelijk te maken. De kantoorruimte zelf is voorzien van grote raampartijen, hierdoor komt er veel natuurlijk daglicht naar binnen.

Locatie en bereikbaarheid, Prinsen Bolwerk, Haarlem

Dit kantoorpand is perfect gelegen, voor zowel autoreizigers als treinreizigers. Met de auto ben je namelijk vanaf de A200, A208 en A22 in enkele minuten op kantoor. Treinreizigers kunnen het beste uitstappen bij treinstation Haarlem Centraal. Vanaf dit station is het slechts 4 minuten lopen naar kantoor. Een goed bereikbare locatie dus, ideaal als jij vaak zakenpartners op bezoek krijgt.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Prinsen Bolwerk?

Wil jij graag deze grote kantoorruimte van 345 m2 huren? Wees er dan snel bij! Plan vandaag nog een rondleiding in en wie weet word jij de nieuwe huurder van dit prachtige kantoorpand.

3 beoordelingen Prinsen Bolwerk

Prachtige uitzichten vanuit de kantoorkamers!!

Wat een prachtig antiek pand is dit.

Met hele mooie uitzichten vanuit de kantoorkamers. Helaas maakt dat het ook iets te prijzig voor mij

Een prachtig gelegen kantoorvilla die beschikt over een hoog servicelevel!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!