Kantoorruimte huren Haarlem Waarderpolder, Mollerusweg 84

Voorzieningen
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Haarlem, Emrikweg 1 min. lopen (76 m)
 • Treinstation Haarlem Spaarnwoude 20 min. lopen (1,5 km)
 • Sportschool 6 min. lopen (0,4 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Mollerusweg 84 in Haarlem Waarderpolder

Beschikbare kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Mollerusweg in Haarlem (Waarderpolder)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Mollerusweg in Haarlem Waarderpolder? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Het kantoorpand is opgeleverd en 2000 en is mede door de vele services en faciliteiten een populaire locatie. Het is een inspirerende plek waar je buiten je kantoorkamer om ook gebruik kunt maken van vergaderfaciliteiten en de centrale receptie.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog in totaal 4 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Al deze kantoorunits hebben een oppervlakte van 32 m2 voor een maandelijks bedrag van €370,-. 2 kantoorkamers zijn op de 1e verdieping gevestigd en de andere 2 op de 2e verdieping. Bovengenoemde prijs is inclusief de servicekosten, op het parkeren van je auto na. Voor een kleine vergoeding kun je de auto aan de zijkant van het kantoorgebouw parkeren.

Een vergaderzaal, receptie en buitenterras

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Mollerusweg maak je daarnaast ook gebruik van de vele services en faciliteiten. Bij binnenkomst in de royale entree, tref je een bemande receptie. Zij zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangst en bieden de mogelijkheid om je te ondersteunen bij verschillende werkzaamheden. Ook is het mogelijk om via een online reserveringssysteem een vergaderruimte te boeken en kun je in de pauze genieten van het lekkere weer op het buitenterras. Al deze faciliteiten, maken het huren op deze locatie erg comfortabel.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gevestigd op het bruisende bedrijventerrein Waarderpolder. Dit bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Verschillende op- en afritten van de A200, A9 en A208 zijn binnen een rijafstand van 10 minuten te bereiken vanaf jouw nieuwe werkplek. Reis je liever met het openbaar vervoer? Er is een bushalte op een korte loopafstand bereikbaar van slechts 1 minuut!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Mollerusweg in Haarlem Waarderpolder?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Mollerusweg in Haarlem Waarderpolder? Spreken jou de services en faciliteiten erg aan? Is dit de ideale locatie voor jou onderneming? Kun jij op elke vraag volmondig ‘ja’ antwoorden? Dan is dit voor jou de perfecte locatie! Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij beantwoorden al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Mollerusweg.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Leuk kantoorpand met frisse ruimtes, ik houd er van!

O

Dagelijks een fijn ontvangst door de receptioniste en er is een heerlijk dakterras.

Een meeting of een goede lunch op deze plek is zeker aan te raden!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Mollerusweg 84

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner