Kantoorruimte huren Haarlem Waarderpolder, Mollerusweg 84

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Mollerusweg 84 in Haarlem Waarderpolder

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 3 personen
  Huurprijs: € 530 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 3 personen
  Huurprijs: € 618 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 3 personen
  Huurprijs: € 686 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 6 personen
  Huurprijs: € 1.365 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 12 personen
  Huurprijs: € 2.383 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Mollerusweg 84 in Haarlem

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Mollerusweg 84 in het bedrijventerrein de Waarderpolder in Haarlem? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw. Het kantoorpand is opgeleverd en 2000 en is mede door de vele services en faciliteiten een populaire locatie. Het is een inspirerende plek waar je buiten je kantoorkamer om ook gebruik kunt maken van vergaderfaciliteiten en de centrale receptie.

Huurprijzen

De kantoorkamers op deze locatie varieren in oppervlakte van 27m² bvo tot 209m² bvo. De kleinste kantoorkamer heeft een oppervlakte van 27² bvo. Deze huur je al voor maar € 340 per maand inclusief service kosten. Heb je behoefte aan meer ruimte? Ook dan biedt deze locatie wellicht een goede uitkomst. Wacht niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden en kunnen jou helpen bij het inplannen van een bezichtiging

Een vergaderzaal en buitenterras 

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Mollerusweg 84 maak je daarnaast ook gebruik van de vele services en faciliteiten. Het is mogelijk om via een online reserveringssysteem een vergaderruimte te boeken en in de pauze kun je heerlijk genieten van het lekkere weer op het buitenterras. Deze en vele andere faciliteiten maken het huren op deze locatie erg comfortabel. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gevestigd op het bruisende bedrijventerrein Waarderpolder. Dit bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Verschillende op- en afritten van de A200, A9 en A208 zijn binnen een rijafstand van 10 minuten te bereiken vanaf jouw nieuwe werkplek. Reis je liever met het openbaar vervoer? Er is een bushalte op een korte loopafstand bereikbaar van slechts 1 minuut! 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Mollerusweg 84 in het bedrijventerrein de Waarderpolder in Haarlem?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Mollerusweg 84 in het bedrijventerrein de Waarderpolder in Haarlem? Spreken jou de services en faciliteiten erg aan? Is dit de ideale locatie voor jou onderneming?  Kun jij op elke vraag volmondig ‘ja’ antwoorden? Dan is dit voor jou de perfecte locatie! Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij beantwoorden al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Mollerusweg 84.

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Leuk kantoorpand met frisse ruimtes, ik houd er van!

O

Dagelijks een fijn ontvangst door de receptioniste en er is een heerlijk dakterras.

Een meeting of een goede lunch op deze plek is zeker aan te raden!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Mollerusweg 84

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen