VERHUURD

Haarlem Zuid, Dreef 36

4 (3)
  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Haarlem Zuid!

Kantoorruimte huren aan de Dreef (Haarlemmerhoutkwartier)

Kantoorruimte huren in een monumentaal kantoorpand in Haarlem? Dat kan in dit kantoorpand dat gelegen is in de buurt Den Hout. Het betreft een kantoorgebouw uit het jaar 1880 met een totale gebruikersoppervlakte van 507 m2. In dit kantoorpand aan de Dreef in Haarlem zijn momenteel al diverse bedrijven gehuisvest, denk hierbij aan een zorginstelling en een handelsbemiddelaar.

Huurprijzen, kantoor Dreef, Haarlem

Momenteel is er in dit kantoorgebouw slechts 1 kantoorruimte beschikbaar. Het betreft een kantoorruimte van 176 m2. Deze kantoorruimte is te huur voor een bedrag van €125,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. In totaal komt dit neer op een huurprijs van €2273,33 per maand inclusief servicekosten. En gekke prijs, voor een grote kantoorruimte in een prachtig monumentaal kantoorpand.

Dreef: vergaderruimte, pantry en parkeerruimte

Vergader je veel? Dan is dit kantoorgebouw erg geschikt voor jouw onderneming. Het kantoorpand beschikt namelijk over een grote vergaderruimte waar jij gemakkelijk presentaties kan geven. Daarnaast is er een pantry in het kantoorgebouw aanwezig, hier kun jij iedere dag een lekker kopje koffie zetten. Verder is er voldoende parkeergelegenheid bij het kantoorgebouw. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek.

Locatie en bereikbaarheid, Dreef, Haarlem

Het dichtstbijzijnde treinstation van dit kantoorpand is Heemstede-Aerdenhout. Dit treinstation ligt op een afstand van 2,3 kilometer. Vanaf hier is het mogelijk om de bus te pakken richting bushalte Dreef. Deze bushalte ligt op een loopafstand van 2 minuten van het kantoorpand. Kom je met de auto naar kantoor? Dan ben je vanaf zowel de A200 als de A9 met 12 minuten op kantoor. Het kantoorpand bevindt zich op een gezellige maar toch rustige locatie. Het prachtige groene park Haarlemmerhout ligt direct om de hoek. Hier kun jij tussen de middag lekker even uitwaaien!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Dreef?

Zie jij het zitten om deze kantoorruimte van 176 m2 te huren in dit prachtige kantoorgebouw? Neem dan snel contact op of plan zelf een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

3 beoordelingen Dreef

Prachtig, statig pand in Haarlem!

De ligging is mooi centraal binnen de stad in een sfeervolle buurt. De ruimte die nog beschikbaar is, is net iets te groot voor mij maar het is toch de overweging waard.

Dit ziet eruit als een erg fijn pand om in te werken

Zou leuk zijn als ze hier ook individuele werkplekken creëren..

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!