Kantoorruimte huren Haarlem Zuid, Dreef 36

4 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Opslagruimte
  • Gratis WiFi
  • Postadres
  • Sociaal hart
  • Vergaderplek
  • Pantry
  • Internetmogelijkheden
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Dreef 36 in Haarlem Zuid

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Haarlem Zuid!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Dreef (Haarlemmerhoutkwartier)

Kantoorruimte huren in een monumentaal kantoorpand in Haarlem? Dat kan in dit kantoorpand dat gelegen is in de buurt Den Hout. Het betreft een kantoorgebouw uit het jaar 1880 met een totale gebruikersoppervlakte van 507 m2. In dit kantoorpand aan de Dreef in Haarlem zijn momenteel al diverse bedrijven gehuisvest, denk hierbij aan een zorginstelling en een handelsbemiddelaar. 

Huurprijzen, kantoor Dreef, Haarlem

Momenteel is er in dit kantoorgebouw slechts 1 kantoorruimte beschikbaar. Het betreft een kantoorruimte van 176 m2. Deze kantoorruimte is te huur voor een bedrag van €125,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. In totaal komt dit neer op een huurprijs van €2273,33 per maand inclusief servicekosten. En gekke prijs, voor een grote kantoorruimte in een prachtig monumentaal kantoorpand. 

Dreef: vergaderruimte, pantry en parkeerruimte 

Vergader je veel? Dan is dit kantoorgebouw erg geschikt voor jouw onderneming. Het kantoorpand beschikt namelijk over een grote vergaderruimte waar jij gemakkelijk presentaties kan geven. Daarnaast is er een pantry in het kantoorgebouw aanwezig, hier kun jij iedere dag een lekker kopje koffie zetten. Verder is er voldoende parkeergelegenheid bij het kantoorgebouw. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek. 

Locatie en bereikbaarheid, Dreef, Haarlem 

Het dichtstbijzijnde treinstation van dit kantoorpand is Heemstede-Aerdenhout. Dit treinstation ligt op een afstand van 2,3 kilometer. Vanaf hier is het mogelijk om de bus te pakken richting bushalte Dreef. Deze bushalte ligt op een loopafstand van 2 minuten van het kantoorpand. Kom je met de auto naar kantoor? Dan ben je vanaf zowel de A200 als de A9 met 12 minuten op kantoor. Het kantoorpand bevindt zich op een gezellige maar toch rustige locatie. Het prachtige groene park Haarlemmerhout ligt direct om de hoek. Hier kun jij tussen de middag lekker even uitwaaien! 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Dreef?

Zie jij het zitten om deze kantoorruimte van 176 m2 te huren in dit prachtige kantoorgebouw? Neem dan snel contact op of plan zelf een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Prachtig, statig pand in Haarlem!

De ligging is mooi centraal binnen de stad in een sfeervolle buurt. De ruimte die nog beschikbaar is, is net iets te groot voor mij maar het is toch de overweging waard.

M

Dit ziet eruit als een erg fijn pand om in te werken

J

Zou leuk zijn als ze hier ook individuele werkplekken creëren..Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Dreef 36

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen