Haarlem Waarderpolder, A. Hofmanweg 5A

4 (2)
  • Internet

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 365 p.m.

Kantoorruimte huren aan de A. Hofmanweg in Haarlem (Waarderpolder)

In dit kantoropand aan de A. Hofmanweg huur je kantoorruimte tegen zeer gunstige huurvoorwaarden. Je huurt hier kantoorruimte in een pand dat gebouwd is in 1979. De totale gebruiksoppervlakte van het kantoorpand is 4875 m2.

Huurprijzen, kantoor A. Hofmanweg, Haarlem

Dit kantoorpand kent een beperkte beschikbaarheid. Dit is niet gek, gezien de huurprijs slechts €55,- per m2 per jaar bedraagt! Het is zelfs mogelijk de ruimte gemeubileerd te huren. Voor meer informatie over de precieze beschikbaarheid en de huurprijs wordt aangeraden contact met ons op te nemen.

A. Hofmanweg: receptie, 11 vergaderzalen en bedrijfsrestaurant

Aan de A. Hofmanweg maak je naast het gebruik van je eigen kantoorruimte ook direct gebruik van divers services en voorzieningen. Zo is er een gemeenschappelijke receptie aanwezig. Hier zullen ze jou en je gasten dagelijks vriendelijk ontvangen. Bovendien beschikt het kantoorpand over maar liefst 11 vergaderzalen en een bedrijfsrestaurant. Zo hoef jij voor de lunch de deur niet meer uit, ideaal toch?

Locatie en bereikbaarheid, A. Hofmanweg, Haarlem

Dit kantoorpand, gelegen aan de A. Hofmanweg in Haarlem, is zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer prima bereikbaar. Het dichtstbijzijnde treinstation is Haarlem Spaarnwoude en ligt op een afstand van slechts 1,2 kilometer. Daarnaast ben je met de auto vanaf zowel de A200 als de A9 in 6 minuten op kantoor. Deze goede bereikbaarheid maakt dat het kantoorpand ook zeer geschikt is om zakenpartners uit te nodigen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de A. Hofmanweg?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de A. Hofmanweg? Aarzel dan niet langer en plan een rondleiding in. Dit doe je gemakkelijk door contact met ons op te nemen. Hier zitten geen kosten aan verbonden.

2 beoordelingen A. Hofmanweg

Jammer dat dit kantoorpand niet in hartje Haarlem ligt, ziet er verder meer dan prima uit.

Mooie representatieve entree, goede eerste indruk bij binnenkomst!!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!