VERHUURD

Haarlem Centraal Station, Kennemerplein 20

4 (3)
  • Bureau

  • Internet

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Haarlem Centraal Station!

Kantoorruimte huren aan het Kennemerplein (Oude stad)

Huren op een goed bereikbare locatie in Haarlem? Dan kan aan het Kennemerplein, gelegen in de Stationsbuurt. Na een brand in 1994 is dit kantoorpand volledig gerestaureerd tot ware kantoorvilla. Een prachtig kantoorpand met een gebruiksoppervlakte van 675 m2. Een kantoorpand waarin al diverse advocaten, adviseurs en bewindvoerders werkzaam zijn.

Huurprijzen, kantoor Kennemerplein, Haarlem

Momenteel zijn er in deze kantoorvilla nog slechts enkele kantoorruimten beschikbaar. Waaronder deze kantoorruimten van onder andere 15 m2, 54 m2 en 29 m2. Voor de kleinste ruimte van 15 m2 betaal je een maandelijkse huurprijs vanaf €307,- terwijl de huurprijs van de grootste ruimte van 54 m2 €1085,- bedraagt. Huren kan voor zowel de lange als korte termijn. Echter, wanneer je besluit voor de lange termijn kantoorruimte te huren, dan levert dit financieel voordeel op. Op dit mooment zijn er nog leuke acties tot 31 ecember, je kan tot 25% korting krijgen op je maandelijkse huur op de eerste 7 maanden!

Kennemerplein: 24/7 toegang en high-speed internet

In dit kantoorpand aan het Kennemerplein in Haarlem maak je gebruik van diverse services en voorzieningen. Je kantoorruimte is 24/7 toegankelijk, je kunt er dus ook voor kiezen om ’s avonds nog even te werken. Daarnaast is er door het gehele kantoorpand high-speed internet aanwezig en worden de algemene ruimten regelmatig schoongemaakt. Tevens kan er tegen betaling gebruik worden gemaakt van een eigen parkeerplaats. Ook is er een afgesloten fietsenstalling. Met andere woorden: het serivcelevel is erg hoog!

Locatie en bereikbaarheid, Kennemerplein, Haarlem

Zoals gezegd huur je hier op een goed bereikbare locatie. Treinstation Haarlem ligt namelijk op een loopafstand van 3 minuten. Daarnaast ben je met de auto vanaf de snelwegen A208, A200 en A22 in enkele minuten op kantoor. Verder vind je in de directe omgeving van het kantoorpand diverse parken zoals De Bolwerken Park en het Kenaupark, beide zijn erg geschikt om tijdens de pauze even een frisse neus te halen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Kennemerplein?

Zou jij graag een ruimte willen huren in dit prachtige kantoorpand aan het Kennemerplein in Haarlem? Wees er dan snel bij! Je huurt hier op een toplocatie. Plan vandaag nog een rondleiding in, gratis en geheel vrijblijvend.

3 beoordelingen Kennemerplein

Hele leuke creatieve kantoren, ziet er super gezellig uit en creëert een erg prettige werksfeer.

Van deze leuke kantoorruimten word je helemaal vrolijk!! Tof pand op een super goede locatie, super.

Huiselijke sfeer!

Het is prettig binnenkomen in dit katnoorpand, gelegen in een erg gunstige omgeving.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!