Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Haarlem{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Daan Zeevat
Daan Zeevat
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

De beste kantoorruimte huren in Haarlem? Verzekerd zijn van de laagste huurprijs voor jouw nieuwe werkplek in Haarlem? Bij SKEPP ontdek je zelf de laagste huurprijzen voor kantoorruimte, werkplekken, flexplekken en coworking-spaces in Haarlem. Kies voor een all-in huurprijs of juist een vaste lage basis excl. servicekosten. Reageer gratis op kantoorpanden!

Populaire kantoorpanden in Haarlem

Bepaal hoeveel kantoorruimte je nodig hebt

Een geschikt kantoor zoeken in Haarlem, het lijkt zo eenvoudig, aanbod genoeg toch? Wij merken dat juist daar veel huur-kandidaten moeite mee hebben. Kantoren van je lijstje afstrepen, dat lijkt de beste methode. Je weet immers vaak wél, wat je niet wilt. Bepaal daarom eerst hoeveel vierkante meter, of voor hoeveel personen je kantoorruimte nodig hebt. Vervolgens maak je de keuze voor een werkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat. Dit zijn de eerste stappen in het vinden van jouw nieuwe kantoor!

Je nieuwe kantoor in Haarlem aan de snelweg, bij het Station of in het Centrum?

Hoe reizen jij en je medewerkers/collega's naar kantoor? Per openbaar vervoer, auto of per fiets? Wil je, je klanten ontvangen op kantoor en indien ja, met welke vervoersmiddelen wil jij bereikbaar zijn? Heb je een permanente parkeerruimte nodig of is het acceptabel dat bezoekers een stukje lopen naar jouw nieuwe kantoor? Het bepalen van de locatie van je nieuwe kantoor is een mooie stap in jouw zoektocht naar kantoorruimte.

Vindt de beste passende kantoorruimte in Haarlem bij SKEPP

Behalve locatie en kantoortype heb je waarschijnlijk nog veel meer eisen. Neem daarom contact op voor één of enkele geschikte kantoren, wij analyseren je zoekvraag en selecteren de beste opties voor jou. Wij begrijpen dat jij op eenvoudige wijze kantoorruimte wilt vergelijken. Drie tot vijf kantoorpanden, dat is een ideaal aantal om te vergelijken. Wij zorgen ervoor dat de verschillende locatie-managers contact met je opnemen en dat zij je de beste huurprijs bieden. Graag gedaan!

Naast Haarlem bieden wij ook kantoorruimten te huur aan in Heemstede, Bloemendaal en Hoofddorp. Neem ook hier eens een kijkje. Succes met jouw zoektocht naar kantoorruimte!

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten