Haarlem Centrum, Wilhelminastraat 43A

4 (2)
  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Wilhelminastraat (Centrum)

Dit monumentale kantoorgebouw is gelegen aan de zuidkant van het oude stadscentrum van Haarlem. Het kantoorpand is gebouwd in 1880 en was een voormalige school. Enkele jaren geleden is het volledig gerenoveerd. Hier vind je moderne kantoorgemakken in een klassiek jasje, wat wil je nog meer?

Huurprijzen, kantoor Wilhelminastraat, Haarlem

Dit kantoorpand, gelegen in het centrum van Haarlem, heeft een totale gebruiksoppervlakte van 1372 m2. Hiervan is momenteel nog 129 m2 kantoorruimte beschikbaar. Deze ruimte is te huur voor een maandelijkse huurprijs van €145,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. Je huurt normaal gesproken voor een minimum termijn van 1 jaar, je geniet dan van de meest gunstige huurprijs.

Wilhelminastraat: pantry en afgesloten parkeerterrein

Vele voorzieningen en services zijn in dit kantoorpand aanwezig om jouw werkdag zo aangenaam mogelijk te maken. Zo is er in het kantoorpand een pantry aanwezig. Hier kun jij ’s ochtends een lekker kopje koffie zetten of ’s middags je lunch bereiden. Daarnaast kun je 24/7 gebruik maken van jouw kantoorruimte, wel zo handig als je een keer moet overwerken. Tot slot is er een afgesloten parkeerterrein bij het kantoorgebouw. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek en staat je auto altijd veilig!

Locatie en bereikbaarheid, Wilhelminastraat, Haarlem

Zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer is het kantoorpand uitstekend bereikbaar. Het dichtstbijzijnde treinstation is Haarlem Centraal. Dit treinstation ligt op een afstand van 1,4 kilometer. Hier kun je de bus pakken richting Stadsschouwburg. Vanaf deze bushalte is het slechts 2 minuten lopen naar kantoor. Kom je toch liever met de auto? Dan ben je vanaf de A208, A200 en A22 in slechts enkele minuten op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Wilhelminastraat?

Wil jij graag deze kantoorruimte van 129 m2 huren aan de Wilhelminastraat in Haarlem? Neem dan contact met ons op of plan geheel gratis en vrijblijvend een rondleiding in.

2 beoordelingen Wilhelminastraat

Mooi pand maar voor mij ligt de huurprijs toch een beetje aan de hoge kant.

Prachtig monumentaal kantoorpand, zeker de moeite waard om een kijkje te nemen

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!