Kantoorruimte huren Haarlem Centrum, Wilhelminastraat 43A

4 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Wilhelminastraat 43A in Haarlem Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Haarlem Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Wilhelminastraat (Centrum)

Dit monumentale kantoorgebouw is gelegen aan de zuidkant van het oude stadscentrum van Haarlem. Het kantoorpand is gebouwd in 1880 en was een voormalige school. Enkele jaren geleden is het volledig gerenoveerd. Hier vind je moderne kantoorgemakken in een klassiek jasje, wat wil je nog meer? 

Huurprijzen, kantoor Wilhelminastraat, Haarlem

Dit kantoorpand, gelegen in het centrum van Haarlem, heeft een totale gebruiksoppervlakte van 1372 m2. Hiervan is momenteel nog 129 m2 kantoorruimte beschikbaar. Deze ruimte is te huur voor een maandelijkse huurprijs van €145,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. Je huurt normaal gesproken voor een minimum termijn van 1 jaar, je geniet dan van de meest gunstige huurprijs. 

Wilhelminastraat: pantry en afgesloten parkeerterrein

Vele voorzieningen en services zijn in dit kantoorpand aanwezig om jouw werkdag zo aangenaam mogelijk te maken. Zo is er in het kantoorpand een pantry aanwezig. Hier kun jij ’s ochtends een lekker kopje koffie zetten of ’s middags je lunch bereiden. Daarnaast kun je 24/7 gebruik maken van jouw kantoorruimte, wel zo handig als je een keer moet overwerken. Tot slot is er een afgesloten parkeerterrein bij het kantoorgebouw. Zo hoef jij je nooit zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek en staat je auto altijd veilig! 

Locatie en bereikbaarheid, Wilhelminastraat, Haarlem

Zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer is het kantoorpand uitstekend bereikbaar. Het dichtstbijzijnde treinstation is Haarlem Centraal. Dit treinstation ligt op een afstand van 1,4 kilometer. Hier kun je de bus pakken richting Stadsschouwburg. Vanaf deze bushalte is het slechts 2 minuten lopen naar kantoor. Kom je toch liever met de auto? Dan ben je vanaf de A208, A200 en A22 in slechts enkele minuten op kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Wilhelminastraat?

Wil jij graag deze kantoorruimte van 129 m2 huren aan de Wilhelminastraat in Haarlem? Neem dan contact met ons op of plan geheel gratis en vrijblijvend een rondleiding in. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Mooi pand maar voor mij ligt de huurprijs toch een beetje aan de hoge kant.

K

Prachtig monumentaal kantoorpand, zeker de moeite waard om een kijkje te nemen

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Wilhelminastraat 43A

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen