VERHUURD

Haarlem Centrum, Nieuwe Gracht 76

4 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Haarlem Centrum!

Kantoorruimte huren aan de Nieuwe Gracht (Oude stad)

Huren in een monumentaal kantoorpand in het centrum van Haarlem? Dat kan! Je huurt hier in een kantoorgebouw uit het jaar 1750 met een totale gebruiksoppervlakte van 246 m2. Het betreft een karakteristiek kantoorherenhuis met vele stijldetails waaronder de unieke plafonds met houten balken, de luxe entree en het trappenhuis.

Huurprijzen, kantoor Nieuwe Gracht, Haarlem

In dit fraaie kantoorgebouw zijn slechts 2 kantoorruimten voor de verhuur beschikbaar. Het betreft een kantoorruimte van 30 m2 en 77 m2, gelegen op respectievelijk de eerste en derde verdieping. De kantoorruimte voor 30 m2 is al te huur vanaf €687,50, terwijl de huurprijs van de ruimte van 77 m2 €1146,25 bedraagt. Het is financieel het meest aantrekkelijk om kantoorruimte te huren voor de lange termijn. Echter, een flexibele huurperiode is eventueel bespreekbaar.

Nieuwe Gracht: internet, vergaderruimte en 24/7 toegang

In dit kantoorpand, gelegen in de Stationsbuurt, maak je gebruik van verschillende services en voorzieningen. Er is in dit kantoorpand een snelle internetverbinding, wel zo fijn als je dagelijks op kantoor zit. Daarnaast is het mogelijk om een eigen parkeerplek te huren, ideaal als je met de auto naar je werk reist. Bovendien heeft iedere huurder 24/7 toegang tot zijn of haar kantoorruimte. En wat ook erg prettig is, de algemene ruimten worden regelmatig schoongemaakt.

Locatie en bereikbaarheid, Nieuwe Gracht, Haarlem

Dit kantoorpand aan de Nieuwe Gracht in Haarlem is zowel per auto als met het openbaar vervoer prima bereikbaar. Treinstation Haarlem is het dichtstbijzijnde treinstation en ligt op een loopafstand van 6 minuten. Daarnaast ben je met de auto vanaf zowel de A200 als de A208 en de A9 binnen enkele minuten op kantoor. De omgeving van het kantoorpand is erg gezellig te noemen. Rondom het gebouw vind je allerlei gezellige lunchtentjes en restaurants. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan Café Lugosi’s of de Yoghurt Barn, leuke plekjes om gezellig met collega’s te lunchen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Nieuwe Gracht?

Wil jij graag de kantoorruimte van 30 m2 of 77 m2 huren aan de Nieuwe Gracht in Haarlem? Plan dan een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. De ideale manier om een goed beeld te krijgen van de kantoorruimten.

2 beoordelingen Nieuwe Gracht

Prachtig grachtenpand in Haarlem

Tof dat je nog elementen van vroeger terug kunt vinden in dit pand. Het interieur is er ook op aangepast, leuk gedaan.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!