VERHUURD
Super deal

Eindhoven Centrum, Schimmelt 2-16

5 (1)

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Eindhoven Centrum!

Kantoorruimte huren aan de Schimmelt in Eindhoven (Centrum)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Schimmelt in Eindhoven Centrum? Kom dan een kijkje nemen in dit indrukwekkende kantoorpand. In dit zakelijke gedeelte van de stad Eindhoven zijn meerdere grote bedrijven gevestigd, word jij de volgende? Het kantoorgebouw is voorzien van vele services en faciliteiten en heeft een goede bereikbaarheid.

Huurprijzen

Op deze locatie zijn er vele mogelijkheden, kies jij voor een grote kantoorruimte, een kantoorkamer en voor werkplekken? Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren van 100 m2, voor een maandelijks bedrag van €5250,-. Ben je met minder mensen en zoek je een kantoorunit van 60 m2? Dat kan ook, voor €2800,- in de maand. Zoek jij als ZZP’er een plek om zelf te werken? Je huurt hier een vaste fulltime werkplek voor maar €350,- in de maand.

Een receptie, vergaderzalen en high speed internet

Wanneer je een kantoorruimte gaat huren aan de Schimmelt in Eindhoven Centrum, zijn er vele services en faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Het kantoorpand heeft een bijzondere uitstraling, dit komt mede door het interieur en materiaalgebruik. Bij binnenkomst in het kantoorgebouw is er een receptie aanwezig. De receptionisten kunnen je tijdens kantooruren ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden, zoals binnenkomende telefonie en postverwerking. Ook zijn er vergaderruimten aanwezig, handig voor een zakelijke bespreking of een presentatie. Een bijkomend voordeel is dat je gebruik maakt van high speed internet. Snel en efficiënt werken, dat wil toch iedereen?

Locatie en bereikbaarheid

Een van de grote voordelen is de locatie van het bedrijfsverzamelgebouw. In de nabije omgeving is er veel te beleven en ben je op korte loopafstand bij verschillende koffietentjes, leuke winkels en een supermarkt. Ook is het pand goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als eigen vervoer. Er is namelijk een bushalte en treinstation op slechts 4 minuten loopafstand vanaf jouw werkplek. Ook wanneer je met de auto naar je werkplek rijdt, ben je in minder dan een kwartier onderweg vanaf verschillende snelwegen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Schimmelt in Eindhoven Centrum?

Ben je enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Schimmelt in Eindhoven Centrum? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij het beantwoorden van al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dat kost? Helemaal niets, wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar een kantoorruimte.

1 beoordelingen Schimmelt

Ontzettend tevreden!!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!