Super deal

Den Haag Haagse Hout, Schenkkade 50

5 (4)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 330 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Schenkkade (Bezuidenhout)

Altijd al in een opvallend en modern kantoorgebouw willen werken? Dan is dit jouw kans! In De Haagsche Zwaan, een architectonisch hoogstandje, werk je in een fris en stijlvol kantoor in het Beatrixkwartier. Het kantoorpand ligt in de buurt Bezuidenhout-West, een gezellige buurt vol leuke restaurants als Famous City. Met een totale gebruiksoppervlakte van 23.635 m2 is er voor ieder soort onderneming wel een geschikte ruimte te vinden in dit kantoorgebouw.

Huurprijzen

In dit kantoorpand aan de Schenkkade in Den Haag huur je al een kantoorruimte vanaf €330,- per maand. Het gaat dan om een kantoorruimte met 1 werkplek. Liever een groter kantoor met 6 werkplekken? Dan betaal je maandelijks €1980,-. Je huurt het meest voordelig als je besluit kantoorruimte te huren voor minimaal 1 jaar. Echter, flexibele huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Een koffiebar, 24/7 toegang en een top serviceteam

Dit kantoorpand heeft recept een luxe renovatie ondergaan, waarbij ook een koffiebar is geplaatst op de begane grond. Hier kun je terecht voor heerlijke koffie en wat lekkers. Met al je vragen kun je terecht bij het service team van dit kantoorpand. Zij ondersteunen je bij diverse werkzaamheden als de postverwerking en telefoonbeantwoording. Of misschien wil jij graag een taxi of vlucht boeken? Ook dan bieden de dames hulp! Bovendien heb jij altijd 24/7 toegang tot jouw eigen kantoorruimte, dit om jouw werkdag zo aangenaam mogelijk te maken.

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid van dit kantoorpand is uitstekend. Met de auto ben je vanaf de A12, A4 en A13 binnen 10 minuten op kantoor. Reis je met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste reizen naar bushalte Prinses Marijkestraat. Vanaf hier is het slechts 5 minuten lopen naar kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Schenkkade?

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte voor 1, 2, 3 of misschien wel 6 personen? Kom dan gezellig een keertje langs in dit kantoorpand aan de Schenkkade. Ontdek alle mogelijkheden!

3D Viewer Schenkkade

Klik om te activeren

4 beoordelingen Schenkkade

Vriendelijk ontvangst bij binnenkomst en erg mooie inrichting. Tevens goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Stijlvol kantoorgebouw in het Beatrixkwartier.

VEel huurmogelijkheden en verschillende extra services mogelijk.

Modern en zakelijk!

Representatief voor mijn consultancybureau en ik werk er met plezier. De manager Bram is zeer gastvrij.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!