Toe aan een eigen werkplek? Deze 5 kantoren zijn iets voor jou!

  • Door Floris Roelfsema
  • donderdag 25 maart 2021

Bij SKEPP ben jij aan het juiste adres voor het huren van een kantoor of werkplek! Ben jij als bedrijf op zoek naar een kantoorruimte? Of zoek je een werkplek om tijdens corona te werken? Met ruim 2000 kantoorpanden en meer dan 10.000 werkplekken is er sowieso eentje die voldoet aan al jouw eisen! In dit blog deel ik 5 inspirerende kantoren in Nederland!


✅ 1. Luxury Loft in Rotterdam!

Een flexibele kantoorruimte huren op een toplocatie in Rotterdam? Dan ben je bij de Weena aan het juiste adres! Deze kantoorruimte bevindt zich in het bruisende centrum van Rotterdam. De kantoren zijn ingericht met de Luxury loft kantoorstijl. Het gehele kantoorpand is voorzien van goede services en faciliteiten. Droom jij ook van een prachtig uitzicht tijdens het werk? De beschikbare kantoorruimten zijn gevestigd op de 16e verdieping, waardoor je altijd een mooi uitzicht hebt!

Rotterdam WeenaZin in een drankje in dit luxe kantoorpand?

 

Naast het uitvoeren van jouw werkzaamheden op kantoor maak je aan de Weena in Rotterdam Centrum ook gebruik van alle andere aanwezige luxe. Jij en je gasten worden altijd vriendelijk ontvangen in de centrale hal. Door het hele pand zijn meetingrooms verspreid waar jij in alle rust kunt vergaderen. De meeting rooms zijn er in verschillende groottes. Er zijn ook concentrate werkplekken, waar je belangrijke telefoontjes kunt plegen. Ideaal, toch?

Rotterdam WeenaGeniet van mooi uitzicht en maak gebruik van de concentrate werkplekken.

 

Ben je een weekend warrior? Werk jij graag in de avonduren? Of ben je een vroege vogel? Ook dan is deze kantoorruimte perfect voor jou. Je mag namelijk je eigen werktijden bepalen. Het kantoorpand is 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend. Naast de flexibele openingstijden is het ook nog eens super bereikbaar. Rotterdam Centraal zit tegenover dit kantoor en de A20, A15 en A13 zijn slechts enkele minuten rijden.

✅2. Werk in een fabriek in Oldenzaal!

Voer jouw kantoorwerk uit in een oude fabriek! In Oldenzaal, aan de Enschedesestraat 2 is een oude fabriek omgetoverd tot kantoorpand! Het pand is in 1863 gebouwd maar volledig gerenoveerd. Ideaal wanneer je een representatieve kantoorruimte zoekt met een stoere look. In dit kantoorpand zijn open ruimtes gecreëerd waardoor werken en ontspanning samenkomen.

Fabriek OldenzaalZie jij jezelf al werken in deze oude 'fabriek'?

 

De fabriek heeft een stoere uitstraling en binnen hangt er een inspirerende sfeer! Waarom begin je geen tafelvoetbalcompetitie naast je werk? Het is allemaal mogelijk in dit kantoor. Geen zorgen, er zijn ook nog mogelijkheden om in rust te werken. Deze kantoorruimte is namelijk ingedeeld in diverse ruimten. Er is ook een kas waarin vergaderd kan worden. Combineer dus serious business met een informele werksfeer!

Naast de tafelvoetbalcompetitie kun je je collega’s ook beter leren kennen in het sociale hart. In de luxe pantry is een lunchruimte aanwezig. Bereid in de middag je lunch voor en haal hier kopjes koffie en thee voor jou en je collega’s! Ben jij al overtuigd?

Kas oldenzaalIn de kas vergader je in alle rust.

 

Het kantoorpand is 24 uur per dag en 7 dagen per week toegankelijk. Wij raden het aan om af en toe met de fiets naar kantoor te komen. Er zijn namelijk veel gezellige cafés en eetgelegen te vinden in de buurt! Kom je met de auto? Dan kun je terecht op de parkeerplaatsen aan de voorkant van het kantoorpand. Deze zijn ook 24/7 beschikbaar. Ook het treinstation van Oldenzaal is op loopafstand van kantoor.

✅ 3. Voor ieder wat wils in Enschede!

Hoeveel m2 kantoorruimte heb jij nodig? Aan de Wethouder Beversstraat 185 in Enschede zijn er verschillende mogelijkheden. Het kantoorgebouw telt 5 verdiepingen. Op de eerste verdieping kun je 1500m2 huren! Toch op zoek naar een kleinere kantoorruimte? Op andere verdiepingen zijn kantoorunits vanaf 25m2 beschikbaar. Ongeacht de metrage die je huurt, iedereen kan genieten van de verse lunches in het moderne restaurant.

Enschede restaurantIn het restaurant is elke dag een verse lunch beschikbaar!

 

Het kantoorpand kent vooral open werkruimtes. Ideaal als je andere mensen wilt leren kennen en je netwerk wilt verbreden. De moderne werkruimtes zijn ruim voorzien van licht. Dit zorgt ervoor dat jij relaxed kunt werken en je meer werkplezier beleefd. Ook de gemeenschappelijke pantry is open ingericht. Hier kun jij elke dag de lekkerste koffie en thee halen. Grote kans dat je wel van verdieping moet veranderen om de pantry te bereiken. De 5 verdiepingen van het kantoor zijn goed bereikbaar met zowel de trap als met de lift.

Vergaderruimte enschedeHet kantoor is huiselijk ingericht . Ook de vergaderruimtes!

 

Reis je met de auto naar je werk? De op- en afrit van de A35 is erg dichtbij! Zo zit je binnen no-time op kantoor en ook weer op de weg naar huis! Eenmaal aangekomen parkeer je de auto op eigen terrein. Er zijn zelfs garage units beschikbaar! Ook met het openbaar vervoer kun je de Wethouder Beversstraat goed bereiken. Op slechts 5 minuten lopen vind je meerdere bushaltes die direct in verbinding staan met het centraal station van Enschede.

✅ 4. Alle luxe in Apeldoorn!

Huur moderne en comfortabele kantoorruimtes in Apeldoorn! Aan de Wapenrustlaan 11-31 zijn diverse kantoorkamers en kantoorruimtes beschikbaar. Er zijn momenteel nog kantoorkamers beschikbaar met een oppervlakte van 45 m2 en 62 m2. Heb je meer ruimte nodig? Dan zijn er nog opties voor jou! De huurmogelijkheden lopen uiteen van 104 m2 tot 246 m2. Welke kantoorruimte staat er op jouw wishlist?

Apeldoorn schommelstoelEven relaxen? Schommel in de schommelstoel!

 

De kantoorruimtes en kantoorunits zijn open ingericht en hebben een moderne uitstraling. Bij binnenkomst tref je altijd een brasserie aan. Start hier jouw werkdag met een kop koffie of thee, ontvang klanten of lunch met je collega’s. Het kantoorgebouw heeft een perfecte ligging aan de A50. Binnen enkele minuten zit je op de snelweg. Ook kun je de auto probleemloos parkeren en eventueel opladen. Reis je met het openbaar vervoer? Geen probleem, het busstation zit om de hoek.

Apeldoorn brasserieIn de brasserie kun je elke dag lekker lunchen.

✅ 5. In Capelle aan den IJssel heb je ruimte genoeg!

Ben je op zoek naar een kantoorruimte voor jouw bedrijf? Aan de Rivium Boulevard 201-234 in Capelle aan den IJssel zijn diverse kantoorruimtes beschikbaar. Je huurt al een kantoorruimte vanaf 138 m2. Liever een grotere kantoorruimte huren? No problem! De kantoorruimtes zijn te huur tot 964 m2. Zoek je een ruimte voor 15 personen of meer, dan is de Rivium Boulevard waar je moet zijn. Toch met wat minder mensen? Er zijn ook kantoorkamers te huur voor 2 tot 8 personen.

RiviumBoulevardDit kantoor voelt als thuis door de huiselijke sfeer.

 

Bij binnenkomst vind je de centrale receptie. De receptionistes verwelkomen jou en jouw klanten. Ook verwerken zij de post en nemen binnenkomende telefoontjes aan. Verder is het kantoorgebouw gelegen op een gunstige locatie. Met het openbaar vervoer en met de auto is jouw werkplek makkelijk bereikbaar. Het kantoorpand ligt namelijk aan de ring van Rotterdam en de A16. Bushaltes bevinden zich op loopafstand. Richard heeft in dit pand een werkplek gehuurd en geeft deze 5 ⭐!

Voor welk kantoor ga jij?

Heb jij na het lezen van deze blog als een kantoorruimte op het oog? Dan is het inplannen van een rondleiding helemaal gratis. Toch niet helemaal gevonden wat je zoekt? Dan helpen onze kantoor experts je graag verder bij de zoektocht naar een geschikt kantoor. Liever zelf rondkijken? Ook dat kan! Bekijk ons aanbod van kantoorruimtes op de website en laat je inspireren!


Bekijk al onze kantoorruimtes!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure