Kantoorruimte huren Utrecht Papendorp, Van Deventerlaan 31-51

4 (1 beoordelingen)
Bereikbaarheid
  • Bushalte Utrecht, Papendorp Noord 4 min. lopen (0,3 km)
  • Treinstation Utrecht Centraal 50 min. lopen (4,0 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Van Deventerlaan 31-51 in Utrecht Papendorp

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Utrecht Papendorp!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Van Deventerlaan in Utrecht (Papendorp)

Op zoek naar een passende kantoorruimte in Utrecht Papendorp? Neem dan een kijkje in het representatieve kantoorgebouw aan de Van Deventerlaan. Je huurt hier een kantoorruimte in een modern en stijlvol kantoorpand. Het is een comfortabele locatie om te werken met een uniek concept, je hoeft hier nergens achteraan! De faciliteiten en diensten zijn goed georganiseerd en de ligging is ook gunstig om te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding. 

Huurprijzen

In het kantoorgebouw is er ruimte voor ieder soort organisatie. Je hebt hier de mogelijkheid om ingerichte kantoorunits te huren met een hoogwaardig afwerkingsniveau. Deze kantoorunits zijn geschikt vanaf 2 werkplekken, voor een maandelijks bedrag van €600,-. Ben je op zoek met je organisatie naar een grote kantoorruimte en wil je zelf de inrichting bepalen? Er zijn kantoorvloeren beschikbaar met een oppervlakte tussen de 200 m2 en 500 m2, gekoppeld aan een flexibele huurperiode. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Luxe pantry’s, hospitality en een restaurant

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Van Deventerlaan in Utrecht Papendorp, kan je naast je kantoorkamer ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten in- en rondom het kantoorgebouw. Zo is er op elke verdieping een luxe pantry aanwezig waar jij jezelf en je collega’s dagelijks kunt voorzien van een heerlijk kopje koffie/thee. Daarnaast is er bij binnenkomst in het sociale hart een hospitality team aanwezig. Zij kunnen er voor zorgen dat jouw bezoek altijd netjes wordt ontvangen. In het sociale hart is een life-cooking restaurant waar je terecht kunt voor een heerlijke lunch of diner. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een gunstige locatie gelegen, je bereikt zowel met de auto als met het openbaar vervoer makkelijk en snel jouw werkplek. Utrecht Papendorp ligt direct aan verschillende snelwegen zoals de A2 en A12 met een directe aansluiten naar de A27 en A28. Reis je liever met het openbaar vervoer? Verschillende buslijnen in de buurt hebben een rechtstreekse verbinding met Utrecht Centraal Station. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Van Deventerlaan in Utrecht Papendorp?

Zijn jullie enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Van Deventerlaan in Utrecht Papendorp? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar je geschikte kantoorruimte. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte in Utrecht. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

S

mega strak kantoorpand, hier kun je heerlijk werken en met alle services voorzien

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Van Deventerlaan 31-51

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen