Kantoorruimte huren Utrecht Lage Weide, Kobaltweg 11

5 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Oplaadpunt auto
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kobaltweg 11 in Utrecht Lage Weide

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Utrecht Lage Weide!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Kobaltweg (West)

Een zakelijk en modern kantoorpand, gelegen in de buurt Bedrijventerrein Lageweide en gebouwd in het jaar 1985. Dit kantoorpand kent een totaal perceeloppervlakte van 2783 m2, waarvan nog circa 73 m2 beschikbaar voor de verhuur. De huurders in dit kantoorpand zijn afkomstig uit verschillende branches. Zo vind je er softwareontwikkelaars, financieel adviseurs en assurantietussenpersonen. 

Huurprijzen, Kobaltweg, Utrecht 

Momenteel zijn er nog enkele kantoorkamers beschikbaar voor de verhuur. Het betreft onder andere een ruimte van 29 m2. Voor deze ruimte betaal je maandelijks €430,-. Deze prijzen zijn inclusief servicekosten, internet en koffie/thee. In principe huur je in dit kantoorpand voor de lange termijn. Mocht je toch een kortere huurperiode prefereren, dan is dit eventueel bespreekbaar. 

Kobaltweg: vergaderruimte, lift en parkeergelegenheid 

Grote voordelen van dit kantoorpand zijn de aanwezige faciliteiten en voorzieningen. Zo is er een vergaderruimte waar jij als huurder gebruik van kunt maken. Tijdens deze vergadering kun je tevens gratis koffie en thee pakken. Daarnaast is er een lift aanwezig die jou gemakkelijk en snel naar de verdiepingen brengt. Verder beschikt het pand over voldoende parkeergelegenheid. Ideaal als jij met de auto naar kantoor komt. 

Locatie en bereikbaarheid, Kobaltweg, Utrecht 

Utrecht Terwijde is het dichtstbijzijnde treinstation. Dit station ligt op een afstand van 3 kilometer. Daarnaast ligt busstation Otto Hahnweg direct voor de deur, vanaf hier zijn diverse verbindingen mogelijk naar Utrecht Centraal Station. Verder vind je binnen een straal van 1 kilometer Restaurant Zuiver, hier kun je heerlijk dineren voor een leuke prijs. En lijkt het je leuk om na het werk even een uurtje te gaan tennissen? Wellicht is het een idee om je aan te melden bij Tennisvereniging Luck Raeck. De thuisbasis van deze vereniging is slechts 1 kilometer verwijderd van dit kantoorgebouw. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kobaltweg?

Denk jij dat een van deze beschikbare ruimten perfect is voor jouw onderneming? Aarzel dan niet langer en plan snel een rondleiding in! Wie weet realiseer jij in dit pand binnenkort wel jouw droomkantoor. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

De centrale entree ziet er ontzettend leuk en kleurrijk uit.

In vergelijking ogen de kantoorruimten ietwat saai, hoewel hier verder niks mis mee is, van alle gemakken voorzien.

T

Ruimtes zijn licht en functioneel ingericht, ook hebben ze hier een prima ruimte ter beschikking voor vergaderingen.

B

Mooi!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kobaltweg 11

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen