Kantoorruimte huren Sittard, Stationsplein 1

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Stationsplein 1 in Sittard

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 26 m2
  Huurprijs: € 430 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 36 m2
  Huurprijs: € 566 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 41 m2
  Huurprijs: € 768 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Stationsplein (Centrum)

Op zoek naar een kantoorruimte aan het Stationsplein in Sittard? In dit representatieve kantoorpand huur je een kantoorkamer of kantoorunit op maat. Ook is er voldoende ruimte om te vergaderen en gasten te ontvangen. Dit kantoorpand heeft een gebruiksoppervlakte van 3504 m2 en is gebouwd in 1974. Het kantoorpand is recentelijk gerenoveerd waardoor het van alle moderne gemakken is voorzien. Doordat het kantoorgebouw in het centrum van Sittard ligt hoef je nooit ver te lopen voor een verse lunch en andere winkels. Zo vind je binnen 300 meter een Albert Heijn, Nettorama en een PostNL punt. Ook kan je heerlijk lunchen en dineren bij de vele restaurantjes in de omgeving. 

Huurprijzen

Er zijn nog enkele kantoorkamers te huur in dit trendy en moderne kantoorpand. De kantoorruimten variëren van 18 m2 tot 36 m2. Een kantoorruimte van 18 m2 huur je voor €248,- per maand, hierbij zijn faciliteiten zoals internet en gebruik van de vergaderruimten inbegrepen. Zoek jij een grotere kantoorruimte? Ook dat kan, een kantoorunit van 36 m2 huur je namelijk voor €496,- per maand.  

Bemande receptie, parkeerterrein en rolstoeltoegankelijk

Bij dit kantoorpand aan het Stationsplein in Sittard vind je vele faciliteiten en extra opties. Zoals eerder aangegeven beschikt het kantoorpand over een vrolijke receptioniste tijdens kantooruren die jouw gasten ontvangt en ondersteunt waar nodig. Als huurder heb je 24/7 toegang en je kan er ook voor kiezen om een eigen parkeerplek te huren op het parkeerterrein achter het kantoorpand. De kantoorruimten worden kaal verhuurd, maar in overleg is gemeubileerd ook mogelijk. 

Locatie en bereikbaarheid

Als jij graag met het openbaar vervoer naar je werk gaat is dit kantoorpand voor jou gemaakt. NS-station Sittard ligt namelijk recht tegenover het kantoorpand. Met andere woorden, een zeer gunstige locatie om te werken. Vanaf het kantoorpand is het slechts 1 minuut lopen naar de binnenstad, hierdoor kunnen jij en je toekomstige buren snel en dichtbij een verse lunch eten. Denk hierbij aan een software bedrijf, advocatenkantoor, uitzendbureau en marketingbedrijf. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Stationsplein?

Heeft dit kantoorpand aan het Stationsplein in Sittard ook jouw interesse gewekt? Neem dat een kijkje in dit centrale kantoorgebouw. Je kunt gratis een rondleiding inplannen bij SKEPP, dit is geheel gratis en vrijblijvend. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Top locatie, tegenover het centraal station in het centrum en ruimtes vanaf 20m te huur.

Voor mij als zzp’er ideaal!

R

Ik werk hier erg graag.

Receptionistes aanwezig, die de bezoekers ontvangen. Ideale ligging, en leuke contacten met andere huurders uit dit verzamelgebouw.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Stationsplein 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen