Kantoorruimte huren Sittard, Mercator 3

Voorzieningen
 • Lift
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Mercator 3 in Sittard

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 520 m2
  Huurprijs: € 4.980 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 880 m2
  Huurprijs: € 8.433 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 1390 m2
  Huurprijs: € 13.320 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Mercator 3 in Sittard

Ontdek de optimale kantoorruimte voor jouw bedrijf aan de Mercator 3 in Sittard, een uitstekend bereikbare locatie vol mogelijkheden en professionele allure, die past bij de ambitieuze ondernemer. Hier zijn meerdere grote vloeren beschikbaar die jouw team voorzien van een prettige werkplek.

Huurmogelijkheden

Aan de Mercator 3 staat ca. 4.350 m² aan kantoorruimte voor je klaar, gespreid over meerdere verdiepingen met de optie tot deelhuur vanaf 520 m². Het all-in concept omvat gemeenschappelijke faciliteiten zoals receptie en restaurant.

Voorzieningen

Op de Mercator 3 in Sittard vind je kantoren die direct klaar zijn om in te trekken, uitgerust met alle benodigdheden voor een efficiënte werkdag. Geniet van het bedrijfsrestaurant, professionele receptiediensten en een A-Label energieprestatie.

Locatie en bereikbaarheid

Gelegen in het kloppend hart van kantorenpark Sittard, is Mercator 3 niet alleen omgeven door gerenommeerde bedrijven, maar ook uitstekend toegankelijk met zowel openbaar vervoer als de auto. Het trein- en busstation liggen op een steenworp afstand, en met de A2 en A76 in de nabijheid is jouw kantoor altijd nabij.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Mercator in Sittard?

Stap nu in de wereld van kantoorruimte aan de Mercator 3 en verhoog de standaard van je zakelijke omgeving. Plan vandaag nog een rondleiding en ontdek de voordelen van dit adres voor je onderneming. Contacteer ons voor meer informatie!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Mercator 3

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen