Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Sittard{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Kas Bruinsma
Kas Bruinsma
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Kantoorruimte huren op een centrale locatie in Limburg? Dan kies je voor Sittard natuurlijk. Bij SKEPP huur je kantoorruimte in zowel het centrum van Sittard als in Sittard Noord. Kantoorruimte huren in Sittard kan op vier locaties bij SKEPP. Bespreek samen met ons de mogelijkheden en ervaar de beste huurprijs bij SKEPP! Wij bieden meerdere kantoorruimten te huur aan in Sittard.

Gewilde kantoorruimte in Sittard 

Wil jij graag inspirerende kantoorruimte huren in Sittard tegen een betaalbare prijs? Dat kan  aan de Poststraat. Of ben je op zoek naar een kantoorruimte aan het Stationsplein? Dan is dit representatieve kantoorpand helemaal wat voor jouw bedrijf. Je profiteert van 24/7 toegang, parkeergelegenheid en een goede bereikbaarheid. De kantoorruimten worden kaal verhuurd, maar in overleg is gemeubileerd ook mogelijk. 

Of is een kantoorruimte op een centraal ondernemerspunt iets voor jouw bedrijf? Bekijk dan het kantoorpand aan de Nusterweg 63. Zie jij het al helemaal zitten om op één van deze locaties kantoorruimte te huren? Wacht dan niet langer! 

Sittard

Sittard, een stad om lief te hebben. De stad telt  zo’n 37.000 inwoners en ligt precies tussen 2 rijksgrenzen in het smalste gedeelte van Limburg. Het grenst in het oosten aan Duitsland en in het westen ligt de grens naar België. Sittard kenmerkt zich door haar gezellige centrum, de cafeetjes en terrassen. Daarnaast is de stad rijk aan monumenten, musea en groen. Rondom de stad ligt volop natuurschoon.  

Bereikbaarheid van jouw kantoorruimte 

De stad is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Sittard ligt enkele kilometers van de snelweg A2, waardoor Eindhoven in minder dan een uur bereikbaar is en Maastricht ligt op 20 minuten rijafstand. De provinciale weg N276 is gelegen aan de rand van de stad. Sittard vormt ook een relatief belangrijke schakel in het spoorwegennet. De treinstations hebben goede verbindingen met Heerlen, Maastricht en Eindhoven. De diverse winkelcentra liggen op minder dan 5 minuten loopafstand van de trein- en busstations. 

Aanbod kantoorruimte Sittard

Nergens in Limburg is de concentratie van bedrijvenparken zo groot als in Sittard. De ondernemers vormen in grote mate het kloppend hart van de lokale economie. De goede bereikbaarheid, veiligheid en representatieve uitstraling zijn de goede basis voor het gezonde ondernemersklimaat.  Wil je toch verder zoeken naar jouw ideale kantoorruimte in Limburg? Bekijk dan onze kantoorpanden in Geleen, Maastricht en Roermond!

Jouw kantoorruimte in Sittard

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte in Sittard? Neem gratis en vrijblijvend contact op met één van onze vastgoedconsultants. Samen bespreken we jouw wensen en eisen, zodat er een duidelijk kantorenprofiel ontstaat. Met dit profiel gaan we op zoek naar een selectie van geschikte kantoorpanden voor jou. Vervolgens plannen we voor jou een rondleiding in. Zo gaan we samen op zoek naar jouw droomkantoor. Wat dat kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en vrijblijvend bij het vinden van een kantoorruimte in Sittard. 

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten