Super deal

Venlo, Parlevinkerweg 1

  • Internet

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 250 p.m.

Kantoorruimten

vanaf € 1.900 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Parlevinkerweg (Trade-Port)

Ben je op zoek naar kantoorruimte in Venlo? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je huurt in dit kantoorpand kantoorruimten van diverse metrages. Het betreft een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1998 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 4777 m2.

Huurprijzen

Zoals gezegd zijn er in dit kantoorpand ruimten van diverse metrages te huur. De kleinste ruimte is 20 m2 en is te huur voor een maandelijkse huurprijs van €250,-. Liever een grotere ruimte huren? Kies dan voor de kantoorruimte van 163 m2. Deze is te huur voor €2037,- per maand. Het huurtermijn is in overleg. Echter, een langer huurtermijn levert over een algemeen een lagere huurprijs op.

Internet en een pantry op iedere verdieping

Wanneer je besluit een kantoorruimte te huren in dit kantoorpand, dan kun je gebruik maken van diverse extra services. Zo is er op iedere verdieping van het kantoorgebouw een pantry aanwezig. Bovendien kun je gratis gebruik maken van een razendsnelle internetverbinding. En wat helemaal handig is, is dat je 24/7 toegang hebt tot jouw eigen kantoorruimte. Zo kun jij geheel je eigen werkdag indelen.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorgebouw bevindt zich op een goed bereikbare locatie. De dichtstbijzijnde bushalte is De Sondert en bevindt zich op een afstand van 0,5 kilometer. Rijd je liever met de auto naar je werk? Dan ben je vanaf de A67 en de A73 in slechts enkele minuten op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Parlevinkerweg?

Wil jij ok graagt een kantoorruimte huren aan de Parlevinkerweg? Dat kan! Neem hiervoor contact op met onze vastgoedconsultants of plan een rondleiding in via de website. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!