Kantoorruimte huren Heerlen, Oliemolenstraat 60

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Fitnessruimte
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Parkeergelegenheid
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Oliemolenstraat 60 in Heerlen

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Heerlen!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Oliemolenstraat (Molenberg)

Dit monumentale kantoorpand aan de Oliemolenstraat in Heerlen is gebouwd in 1933 en heeft een gebruiksoppervlakte van 4.621 m2. Dit kantoorpand ligt in een prachtige groene omgeving en beschikt over een grote tuin. Er zijn vele authentieke details aanwezig uit de tijd dat de nonnen hier nog woonden. Zo heb je prachtig lichtinval in de kapelruimte vanuit de glas in lood ramen. Hier kan je presentaties geven en vergaderingen houden. Met regelmaat is er een eigen cateraar in het kantoorpand die in de monumentale keuken een heerlijke lunch voor je klaarmaakt. Op de andere dagen kan de receptie broodjes voor je bestellen waardoor jij niet elke ochtend je brood hoeft te smeren. 

Huurprijzen, kantoor Oliemolenstraat, Heerlen

In dit kantoorpand zijn nog een aantal kantoorruimten te huur, variërend van 7 m2 tot 100 m2. Een kantoorruimte van 20 m2 huur je al vanaf €360,- per maand en een kantoorruimte van 100 m2 huur je vanaf €1800,- per maand. Ben jij op zoek naar een flexplek? Deze huur je al voor €175,- per maand. Tot je toekomstige buren horen onder andere een architectenbureau, advocatenkantoor, yoga studio en verschillende ontwerpers. In dit kantoorpand is een gebalanceerde mix van huurders aanwezig die ook onderling wat voor elkaar kunnen betekenen. 

Oliemolenstraat: unieke details, lekkere koffie en groene omgeving

In dit kantoorpand aan de Oliemolenstraat in Heerlen worden je gasten met open armen ontvangen door de bemande receptie. De karakteristieke eigenschappen in dit kantoorpand zorgen voor een unieke uitstraling en indruk. Bij de huurprijs zitten reeds vele extra’s inbegrepen, waaronder 24/7 toegang, bemande receptie tijdens kantooruren, sportfaciliteiten, koffie en thee, internet (zowel vast als WiFi) en schoonmaak van de algemene ruimten. Daarnaast beschikt dit kantoorpand over een grote tuin en veel gemeenschappelijke ruimten waardoor je ook buiten je kantoor goed kan werken. Ook mag je als huurder de vergaderruimten gratis gebruiken. 

Locatie en bereikbaarheid, Oliemolenstraat, Heerlen

Dit kantoorpand aan de Oliemolenstraat in Heerlen is heel goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 7 minuten lopen. Met de auto ben je binnen 5 minuten rijden op de A76 en de A79. Doordat het kantoorpand over voldoende gratis parkeerplekken beschikt hoef jij ’s ochtends niet naar een plekje te zoeken.  

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Oliemolenstraat?

Ben jij ook zo enthousiast over dit bijzondere kantoorpand? Neem geheel gratis en vrijblijvend contact met ons op en plan snel een rondleiding in!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

H

Een mooi overzichtelijk pand waar veel daglicht naar binnen schijnt

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Oliemolenstraat 60

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen