Maastricht, Avenue Ceramique 221

5 (6)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 179 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 389 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Avenue Ceramique (Centrum)

Binnen dit kantoorpand, gelegen in de buurt Wyck, zijn vele kantoorruimten te huur. Het betreft een pand uit 2002 met een totale gebruikersoppervlakte van 3013 m2. Een gezellig bedrijfsverzamelgebouw waar al diverse adviesbureaus, financiële bedrijven en marktonderzoekbureaus gehuisvest zijn. Het kantoorgebouw kan omschreven worden als een erg duurzaam pand, het is namelijk voorzien van energielabel B.

Huurprijzen, kantoor Avenue Ceramique, Maastricht

Je huurt in dit kantoorpand aan de Avenue Ceramique al een flexwerkplek voor slechts €179,- per maand. Liever een afgesloten kantoorkamer huren? Momenteel zijn er nog 2 kantoorruimten beschikbaar. Je kunt kiezen voor een kantoorruimte met 1 werkplek of een kantoorruimte met 2 werkplekken. Voor de kleinste ruimte betaal je een maandelijkse huurprijs van €389,-, terwijl de huurprijs voor de grotere ruimte €759,- bedraagt.

Avenue Ceramique: 24/7 toegang, pantry en razendsnel internet

In dit kantoorpand huur jij niet alleen een kantoorruimte, je maakt ook direct gebruik van de aanwezige services en voorzieningen. Zo heb jij de mogelijkheid om je eigen werktijden te bepalen, je hebt namelijk 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte. Daarnaast beschikt het kantoorpand over een moderne pantry, van alle gemakken voorzien. Bovendien kun jij door het gehele pand gebruik maken van een razendsnelle internetverbinding. Wel zo prettig als je de hele dag op kantoor zit.

Locatie en bereikbaarheid, Avenue Ceramique, Maastricht

Dit kantoorpand is prima te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Treinstation Maastricht ligt namelijk op een afstand van slechts 1 kilometer. Daarnaast ben je met de auto vanaf de A2 en de A79 in slechts 10 minuten op kantoor. Het kantoorpand staat in een erg gezellige omgeving met vele horecagelegenheden rondom. Zo vind je op loopafstand Café Zuid en Restaurant Beluga.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Avenue Ceramique?

Wil jij graag een van de beschikbare kantoorruimten huren aan de Avenue Ceramique? Dat kan! Plan hiervoor gratis een rondleiding in.

6 beoordelingen Avenue Ceramique

Prachtlocatie in hartje Maastricht!!!

Een echter ondernemerslocatie, prima bereikbaar

Wat tof dat het hele pand uit glas bestaat, moderne uitstraling hierdoor

Dit gebouw valt zeker op tussen de andere gebouwen. Mooie blauwe, glazen buitenaknt

Zakelijk en modern kantoorpand.. mooi

leuk pandje met goede kantoren.

prima meubilair en services voldoende.

Wauw, een echt visitekaartje!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!