Maastricht, Stationsplein 8K

4 (5)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 179 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 400 p.m.

Kantoorruimten

vanaf € 10.700 p.m.

Kantoorruimte huren aan het Stationsplein (Centrum)

Een grote kantoorruimte huren vlakbij het Centraal Station van Maastricht? Dat kan op deze toffe kantoorlocatie aan het Stationsplein in Maastricht. Het kantoorgebouw is gelegen in de buurt Wyck en is gebouwd in het jaar 2005. Een modern kantoorpand dat voldoet aan de laatste energievoorschriften (energielabel A).

Huurprijzen, kantoor Stationsplein, Maastricht

In dit kantoorpand aan het Stationsplein in Maastricht is nog een grote kantoorruimte te huur van 225 m2. Voor deze ruimte betaal je een maandelijkse huurprijs van €10.700,-. Naast deze grote ruimte van 225 m2 zijn er ook nog diverse ruimten te huur variërend van 10 m2 tot 35 m2. Je profiteert van de laagste huurprijs wanneer je hier voor tenminste 1 jaar een kantoorruimte huurt. Echter, kortere huurperioden zijn zeker bespreekbaar.

Stationsplein: een in-house restaurant, terras en parkeergarage

Kantoorruimte huren aan het Stationsplein in Maastricht brengt vele voordelen met zich mee. Het kantoorpand beschikt namelijk over een restaurant, een eigen buitenruimte met terras en een beveiligde ondergrondse parkeergarage. Daarnaast is het pand ook toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Verder is er een receptie aanwezig en heb jij als huurder 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte.

Locatie en bereikbaarheid, Stationsplein, Maastricht

Dit kantoorpand bevindt zich in een toffe omgeving met vele leuke restaurantjes en barretjes. Zo vind je op een afstand van 200 meter SAP Bagel & Juice Bar, een leuk tentje om eens te gaan lunchen. Daarnaast is in de zomermaanden een bezoekje aan Smakerij Maastricht zeker de moeite waard. Hier verkopen ze het lekkerste schepijs! De bereikbaarheid van het kantoorpand zelf is erg goed te noemen. Maastricht Centraal Station ligt op een loopafstand van 3 minuten en met de auto ben je vanaf de A2 binnen 5 minuten op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Stationsplein?

Wil jij graag deze kantoorruimte van 225 m2 bemachtigen of misschien wel een kleine ruimte van 10 m2? Plan dan snel een rondleiding in en kom gezellig langs om te kijken. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

5 beoordelingen Stationsplein

Ideale ligging naast het treinstation. Kantoor is ruim en overzichtelijk.

Heel tof om ook in het buitenland gebruik te maken van de business lounges.

TOP locatie!

ook voor buitenlandse zaknerelaties

Kantoorruimte met een prachtig uitzicht over Maastricht.

Ziet er zeer plezant uit

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!