Maastricht-Airport, Europalaan 24

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Werkplekken huren aan de Europalaan (Beek-Zuid)

Aan de Europalaan in Maastricht ligt dit kantoorpand, gebouwd in 2002 en gekenmerkt door het hoge servicelevel en de uitstekende bereikbaarheid. Het grootste voordeel van dit kantoorpand is misschien wel dat het op een steenworp afstand van Maastricht Airport is gelegen. Dit maakt het erg toegankelijk voor buitenlandse zakenpartners. Diverse bedrijven huren al een kantoorruimte in dit kantoorpand, denk hierbij aan technisch ontwerpbureaus, financiële holdings en groothandels.

Huurprijzen, kantoor Europalaan, Maastricht 

In dit kantoorpand zijn zowel flexwerkplekken als vaste werkplekken te huur. Wanneer je ervoor kiest om een flexwerkplek te huren in dit kantoorpand, dan heb je 85 uur per maand toegang tot deze werkplek. Hiervoor betaal je een maandelijkse huurprijs van €175,-. Heb jij meer werkuren nodig en huur je liever een vaste werkplek? Deze zijn te huur voor slechts €295,- per maand. De keuze is aan jou! Ook het huren van een kantoorruimte is mogelijk, vanaf 17 m2 voor een maandelijks bedrag van €400,-. De daaropvolgende metrages zijn ook realiseerbaar, vraag onze vastgoedconsultants naar de mogelijkheden.

Europalaan: high-speed internet, bedrijfsrestaurant en fitnessruimte 

Wanneer je besluit een werkplek te gaan huren in dit kantoorgebouw in Maastricht, dan maak je direct gebruik van de vele services en voorzieningen. Zo kun je in dit kantoorpand gebruik maken van high-speed internet, opbergruimte, het bedrijfsrestaurant en de fitness- en gameruimte. Bovendien krijg je als je een werkplek huurt in dit kantoorpand jouw eigen parkeerplek toegewezen. Daarnaast worden er regelmatig netwerkborrels gehouden in de bar en lounges, schuif gerust eens aan! 

Locatie en bereikbaarheid, Europalaan, Maastricht 

Zoals gezegd is dit kantoorpand de ideale locatie om zakenpartners te ontvangen. Maastricht Airport is vanaf het kantoorpand namelijk maar 2 minuten rijden. Kom je iedere dag met de auto naar kantoor? Vanaf zowel de A2, als de A76 en de A79 is het kantoorpand is slechts 10 autominuten bereikbaar. Een betere werklocatie kun je je bijna niet wensen. 

Huur jij binnenkort ook een werkplek aan de Europalaan? 

Wil jij graag een van de beschikbare werkplekken huren aan de Europalaan in Maastricht? Kom gezellig eens langs om te kijken welke werkplek het meest ideaal is voor jouw situatie. Plan hiervoor gratis een rondleiding in. 

Werkplekken huren nabij Maastricht Airport? Europalaan 24 Maastricht-Airport Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!