Kantoorruimte huren Schiedam, Overschieseweg 304-332

Voorzieningen
 • Belruimte
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Oplaadpunt auto
 • Postverwerking
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Overschieseweg 304-332 in Schiedam

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 236 m2
  Huurprijs: € 2.262 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 240 m2
  Huurprijs: € 2.300 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 382 m2
  Huurprijs: € 3.661 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Overschieseweg in Schiedam

In dit prachtige kantoorgebouw aan de Overschieseweg in Schiedam kun jij vanaf nu een grote kantoorruimte huren. Het Business Center heeft een representatieve uitstraling en bevindt zich op een echte zichtlocatie. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen!

Kantoorruimte huren

Momenteel zijn er op de 2de en 8ste verdieping nog een aantal vloeren beschikbaar. Het aanbod varieert van 236m2 tot 380m2. De kleinste vloer huur je al voor maar €2.262,- per maand de grootste vloer kost slechts €3.661,- per maand. De kantoorruimtes zijn netjes afgewerkt en voorzien van vele raampartijen die zorgen voor een grote hoeveelheid daglicht. Het kantoorgebouw is voorzien van meerdere liften dus zo kun jij toch genieten van een werkplek met een goed uitzicht zonder daar al te veel moeite voor te hoeven doen.

Optimale werkomstandigheden, voldoende parkeergelegenheid en nette vergaderruimtes

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Overschieseweg in Schiedam krijg jij de beschikking over diverse hoogwaardige faciliteiten. Zo beschik jij altijd over de gewenste temperatuur door de aanwezigheid van een centraal verwarmingssysteem en airconditioning. Het kantoorgebouw heeft een eigen parkeergelegenheid die is afgesloten door middel van slagbomen. Hier is het mogelijk om zowel overdekte als onoverdekte parkeerplekken te huren. Voor het organiseren van een bijeenkomst groot of klein kun je gebruik maken van de representatieve vergaderruimtes die aanwezig zijn op deze locatie. Jij en jouw bezoekers worden warm ontvangen in de netjes ingerichte entree.

Locatie en bereikbaarheid

Jouw nieuwe werkplek bevindt zich op een prachtige locatie net buiten het centrum van Schiedam. Het kantoorpand bevindt zich vlak langs de A20 en vlakbij de op- en afritten. Hierdoor beschik jij door middel van de auto over een uitstekende verbinding met omliggende steden. Ook het openbaar vervoer kan een prima uitkomst bieden. Het trein- en metrostation Schiedam Centrum ligt namelijk op loopafstand. Daarnaast zijn er meerdere bushaltes in de buurt die jou een uitstekende verbinding geven met diverse hotspots. In deze bruisende omgeving zijn vele winkels, bedrijven en ondernemers gevestigd die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou. Voor een moment van ontspanning tijdens of na een dag werken biedt het gezellige centrum van Schiedam vele mogelijkheden.

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Overschieseweg in Schiedam?

Ben jij enthousiast geworden om een kantoorruimte te gaan huren aan de Overschieseweg in Schiedam? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij bespreken graag de mogelijkheden met jou en kunnen een bezichtiging voor jou inplannen!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Overschieseweg 304-332

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen