Kantoorruimte huren Schiedam, Overschieseweg 34

Voorzieningen
  • Internet
  • Koffie/thee
  • Printen
  • KVK-inschrijving
  • Keuken
  • Parkeren
Bereikbaarheid
  • Bushalte Rotterdam, Amstelstraat 7 min. lopen (0,5 km)
  • Treinstation Schiedam Centrum 30 min. lopen (2,4 km)
  • Sportschool 9 min. lopen (0,7 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Overschieseweg 34 in Schiedam

Beschikbare kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Overschieseweg in Rotterdam

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Overschieseweg in Rotterdam met representatieve kantoorruimten? Dan is dit pand helemaal wat voor jou. Het pand is gebouwd in 1941 en heeft een gebruiksoppervlakte van ruim 5600 m2. Het pand is volledig gerenoveerd waarbij de authentieke architectuur is behouden. Zeker een goede plek om bijvoorbeeld ook gasten te ontvangen

Huurprijzen

Op deze locatie heb je keuze uit grote kantoorruimten die vanaf 108 m2 op kunnen lopen tot wel 489 m2, handig voor grote ondernemingen. Voor een kantoorruimte van bijvoorbeeld 250 m2 betaal je maandelijks €2464,- en een ruimte van 327 m2 kost €3326,- in de maand. Deze prijzen zijn inclusief alle services kosten.

Gratis parkeren, 24/7 toegankelijk en een pantry

In het kantoorpand aan de Overschieseweg in Rotterdam is tijdens de renovatie aan alles gedacht door de bekende architect J.H. van den Broek. Het gebouw dat een rijksmonument status heeft gekregen na de renovatie is 7 dagen in de week toegankelijk en heeft naast het pand een parkeerplaats waar jij als huurder gratis gebruik van kunt maken. Wat ook zeker een voordeel is, is dat elke kantoorruimte voorzien is van een luxe pantry. Handig voor koffie/thee en om smiddag je lunch voor te bereiden.

Locatie en bereikbaarheid

Om het kantoorpand te bereiken met het openbaar vervoer loop je slechts 7 minuten vanaf de dichtstbijzijnde bushalte naar je werkplek. Vanaf deze bushalte naar het treinstation Schiedam Centrum is het 10 minuten rijden. Reis je liever met de auto? De Overschieseweg heeft een directe verbinding met de Matlingeweg. Deze loopt door de Spaanse Polder en heeft zeer goede aansluitmogelijkheden op de ring rond Rotterdam. De dichtstbijzijnde oprit naar de snelweg is ook maar 4 minuten rijden. In de nabije omgeving van het pand kun je in je pauze genieten van heerlijke wandeling aan het water en mocht je iets meer tijd hebben kun je naar gezellige koffietentjes die verder in de straat gelegen zijn.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Overschieseweg in Rotterdam?

Ben jij enthousiast geworden om een representatieve kantoorruimte te huren aan de Overschieseweg in Rotterdam? Plan dan een rondleiding in om dit kantoorpand met eigen ogen te kunnen bekijken. Voor meer informatie mag je altijd contact opnemen met een van onze vastgoedconsultants, zij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

Gave kantoorruimten op een gewilde locatie in Schiedam

M

Mooi kantoor voor een goede prijs.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Overschieseweg 34

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner