Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Schiedam{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Mathios Zeko
Mathios Zeko
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Een kantoorruimte huren in Schiedam?

Op zoek naar een geschikte kantoorruimte in Schiedam? Neem dan een kijkje tussen ons aanbod aan kantoorruimte en werkplekken in deze stad. SKEPP helpt je gratis en vrijblijvend in de zoektocht naar een geschikt kantoor. Huur je een kantoorruimte op maat dichtbij de A20 of een werkplek in het centrum van Schiedam? Je vindt het allemaal bij SKEPP. Snel, gemakkelijk en geheel gratis. 

Gewilde kantoorruimten 

Wil je graag een kantoorruimte huren in Schiedam, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden? Neem dan een kijkje in het kantoor aan de Overschieweg. Wanneer je hier kantoorruimte huurt, profiteer je van alle aanwezige services en voorzieningen. Of ben je op zoek naar een geschikte kantoorruimte in het centrum van Schiedam? Dan is het kantoorpand aan het Stadserf wat voor jouw onderneming! In dit kantoorpand zijn prachtige kantoorunits gecreëerd tegenover het gemeentehuis en de St. Liduina Basiliek. Weet jij al waar jij je kantoorruimte gaat vestigen? Plan een gratis rondleiding en huur een kantoorruimte in Schiedam naar wens! 

Jeneverhoofdstad Schiedam

Op nog geen 10 minuten rijafstand van Rotterdam ligt Schiedam. Deze stad is gelegen tussen Rotterdam en Vlaardingen. De stad telt zo’n 78.000 inwoners. In Schiedam ruik, proef en zie je overal jenever en gin. Vandaar dat Schiedam ook wel de Jeneverhoofdstad genoemd wordt. Grote bedrijven in deze sector zijn hier al eeuwenlang gevestigd. Veel oude pakhuizen, distilleerderijen en branderijen zijn omgetoverd tot woningen, kantoorruimten en museums. De stad staat wereldwijd bekend om haar jeneverproductie, de historische binnenstad met historische havens en de hoogste windmolens ter wereld. 

Bereikbaarheid van jouw kantoorruimte

Schiedam ligt voor een groot gedeelte binnen de Ring Rotterdam. Zo reis jij met de auto  gemakkelijk naar jouw kantoorruimte via de A4 en A20. Kom je met het openbaar vervoer naar je werk? Schiedam beschikt over een treinstation, namelijk Station Schiedam Centrum. Het station heeft directe verbindingen met vele steden, waaronder Almere, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Daarnaast is de stad ook per metro bereikbaar en heeft het een tramverbinding met Rotterdam. Oftewel, met een kantoorruimte in Schiedam reis jij gemakkelijk naar je werk! Is dit  toch niet de ideale locatie voor jouw bedrijf? Bekijk dan beslist eens ons aanbod aan kantoren in Rotterdam of Rotterdam-Airport.

Vind de ideale kantoorruimte in Schiedam 

Over 9 verschillende bedrijventerreinen telt Schiedam zo'n 300 hectare bedrijfsruimte. Schiedam ligt centraal op de as van Den Haag en Rotterdam. In de buurt van de stad zijn hoogwaardige kennisinstituten en onderwijsinstellingen gevestigd. De stad kent een gunstig vestigingsklimaat. Dit is ook terug te zien aan de hoge bezettingsgraad van de bedrijventerreinen. Schiedam zet zich in voor zowel bestaande en nieuwe bedrijven het mogelijk te maken om te ondernemen in de stad. Gunstig voor jou als ondernemer. Welke kantoorruimte staat er op jouw wensenlijst? 

Bij SKEPP vind je jouw droomkantoor, geheel gratis

Bij SKEPP zetten we alles op alles om jouw ideale kantoorruimte te vinden. Wij selecteren alleen de kantoorruimten die perfect aansluiten bij jouw wensen en eisen. Wat dat kost? Helemaal niets! Ons advies is geheel gratis en vrijblijvend. Samen vinden we voor jou een geschikte kantoorruimte in Schiedam. Het vinden van een kantoorruimte was nog nooit zo gemakkelijk! Huur een kantoorruimte in Schiedam en ervaar alle voordelen. 

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten