Kantoorruimte huren Rotterdam Centrum, Nieuwe Binnenweg 75-77

Voorzieningen
  • Lift
  • Opslagruimte
  • Airconditioning
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Sociaal hart
  • Pantry
  • Internetmogelijkheden
  • Lunchvoorziening
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Nieuwe Binnenweg 75-77 in Rotterdam Centrum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Rotterdam Centrum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte aan de Nieuwe Binnenweg 75-77 in Rotterdam Centrum

Ontdek de charme van werken aan de Nieuwe Binnenweg 75-77 in het hart van Rotterdam. Dit unieke pand, met een rijke geschiedenis als autopaleis, biedt nu een dynamische werkomgeving temidden van trendy winkels, cafés en restaurants in een bruisend winkelgebied.

Ruime units

Na een zorgvuldige renovatie is de Nieuwe Binnenweg 75-77 getransformeerd tot een moderne werkplek met behoud van zijn historische charme. Het kantoor voorziet je van goede faciliteiten, zoals goede isolatie, moderne liften, koeling, en aandacht voor duurzaam energieverbruik.

Werkruimtes

De begane grond biedt een levendige setting met een supermarkt en een toekomstig restaurant dat zich focust op biologische en vegetarische gerechten. De verdiepingen huisvesten diverse bedrijven in sectoren variërend van architectuur tot onderwijs en coaching.

Perfecte locatie en toegankelijkheid

Gelegen in het levendige hart van Rotterdam, is de Nieuwe Binnenweg een perfecte locatie voor bedrijven die zoeken naar een energieke omgeving. Het pand is gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto, en ligt dicht bij diverse stedelijke voorzieningen en recreatiegebieden.

Benieuwd naar de huurmogelijkheden?

Grijp de kans om deel uit te maken van dit unieke kantoorgebouw aan Nieuwe Binnenweg 75-77. Met zijn rijke historie, moderne faciliteiten en uitstekende locatie, biedt de Nieuwe Binnenweg 75-77 een unieke kans voor bedrijven die op zoek zijn naar een inspirerende werkplek in Rotterdam. Neem contact op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Nieuwe Binnenweg 75-77

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen