Super deal

Rotterdam Airport, Corkstraat 46

4 (7)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 350 p.m.

Kantoorruimten

vanaf € 1.500 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Corkstraat in Rotterdam (Airport)

Dit kantoorpand, gebouwd in het jaar 1990, heeft een totale gebruiksoppervlakte van 14.834 m2 en bestaat uit meerdere verdiepingen. Het kantoorgebouw is gelegen op bedrijventerrein Rotterdam Noord-West. Dit kantoorpand is gelegen in een gezellige omgeving met restaurants als Brasserie Luchtijd en Eetcafé Noord West op loopafstand. Diverse ondernemingen huren momenteel al een kantoorruimte hier, denk hierbij aan belastingkantoren, telecombedrijven en financiële holdings.

Huurprijzen

Je huurt in dit gebouw kantoorruimten met 2 tot 8 werkplekken. Voor een kantoorruimte met 2 werkplekken betaal je maandelijks €450,-, terwijl de kantoorruimte met 8 werkplek een huurprijs heeft van €1500,-. Daarnaast is het ook nog mogelijk om een flexkantoor te huren met 1 werkplek. Voor dit kantoor betaal je maandelijks €250,-. Bovendien is het ook nog mogelijk een hele verdieping te huren in dit kantoorgebouw. Dit betreft een verdieping met 30 werkplekken, ideaal voor de wat grotere ondernemingen. Je huurt in dit kantoorpand op basis van all-inprijzen. Dat wil zeggen dat de ruimten full-serivce verhuurd worden, inclusief meubilair, internet en telefonie.

Receptie, lunch en presentatieruimten

Veel services en voorzieningen zijn inbegrepen wanneer je besluit een kantoorruimte te huren. Zo is er een receptie aanwezig waar ze je kunnen ondersteunen met diverse werkzaamheden als de postverwerking. En wil jij graag een lunch verzorgd hebben? Dan kan dat geregeld worden. Net zoals de koffie bij een vergadering of het inrichten van een kantoorruimte. Verder beschikt iedere verdieping van het kantoorpand over een pantry en een lounge gedeelte. Bovendien zijn er voldoende spreek-, presentatie- en trainingsruimten beschikbaar. Ideaal wanneer er een vergadering op de planning staat!

Locatie en bereikbaarheid

Doordat het kantoorpand direct aan de snelweg gelegen is, is het uitstekend bereikbaar met de auto. Zo ben je vanaf de A13 in slechts 2 minuten op kantoor. Ook voor treinreizigers is de locatie van dit kantoorpand prima. Het dichtstbijzijnde treinstation is Schiedam en ligt op een afstand van 2,8 kilometer. Vanaf hier is het mogelijk om de bus te nemen richting Lyonstraat, deze halte is slechts 300 meter verwijderd van het kantoorgebouw. Een toplocatie dus!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Corkstraat?

Zou jij graag een van de beschikbare kantoorruimten willen huren in dit kantoorpand aan de Corkstraat in Rotterdam? Kom eens langs om te kijken welke ruimte het meest geschikt is voor jouw onderneming. Dit doe je door een rondleiding in te plannen, gratis en geheel vrijblijvend.

7 beoordelingen Corkstraat

Wij zijn al een tijdje op zoek naar een gemeubileerde werkplek in de buurt van Rotterdam Airport, en dit pand sluit aan op onze behoeften, het is dus een goede optie voor ons

Mooi pand, ziet er professioneel uit

Prettige algemene ruimtes zoals de vergaderzaal.

Kantoorruimtes zijn ruim en netjes opgezet, alles is goed onderhouden. Prima dus

Pérfecte locatie dit, vlakbij het vliegveld en goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Modern, zakelijk kantoorgebouw met voldoende ruimte voor vergaderingen. Zowel formeel als informeel ;)

Leuk concept!

Voldoende keuze in kantoren, flexkantoor ook erg handig voor mensen die niet iedere dag een ruimte nodig hebben.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!