Kantoorruimte huren Rotterdam Centrum, Kruisplein 480

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • Receptiediensten
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kruisplein 480 in Rotterdam Centrum

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 35 m2
  Huurprijs: € 1.275 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 45 m2
  Huurprijs: € 1.395 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 85 m2
  Huurprijs: € 2.850 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Kruisplein 480 in Rotterdam (Centrum)

Wil je een kantoor huren aan het kruisplein 480 in Rotterdam Centrum? Lees snel verder. Het centrum van Rotterdam is bruisend en altijd in beweging. Op een steenworp afstand van het Centraal Station, het World Trade Center en het kernwinkelgebied zit deze kantoorunit. Ontbijten of lunchen kan bij restaurants in de omgeving. Dit toffe kantoorpand is een echte eye-catcher waar jij binnenkort kan werken!

Huurprijzen

Er zijn verschillende kantoorruimtes beschikbaar in dit kantoorgebouw in Rotterdam. Het aanbod start vanaf 35 m2. Deze kantoorkamer huur je voor €1275,- per maand. Er zijn kantoorkamers beschikbaar tot een metrage van 99 m2. Deze worden aangeboden voor een huurprijs van €3475,- per maand. Heb je een specifieke zoekopdracht voor een bepaalde metrage? Vraag naar de mogelijkheden bij onze experts. Er is divers aanbod beschikbaar in dit kantoorgebouw. Ook valt er een kantoorruimte van 134 m2 onder het aanbod. Deze is te huur voor €4700,- per maand. Er zijn dus veel verschillende opties beschikbaar in dit kantoorpand. De genoemde prijzen zijn inclusief servicekosten!

Receptie, gerenoveerde kantoorunits en zelfs een gym!

In de ruim opgezette en levendige entree bevindt zich de receptie. De units zijn onlangs volledig gerenoveerd en zijn voorzien van een elektrische zit/sta bureau, bureaustoel en kast. De vloeren zijn nieuwe gietvloeren en er is vloerverwarming aanwezig. Daarnaast is er een vergaderruimte aanwezig. Drink lekkere koffie en thee bij de aanwezige pantry. Even je energie kwijt? Dat kan in de gym! Wist je dat in dit kantoorgebouw niet alleen kantoren zitten, maar ook woonappartementen?

Locatie en bereikbaarheid 

Met de auto rijd je gemakkelijk naar de kantoorruimte aan het Kruisplein 480. Vanaf jouw toekomstige werkplek zit je met 10 minuutjes op de snelweg naar Amsterdam. De auto parkeer je in het bijbehorende parkeergarage voor € 175,- per plaats per maand. Deze locatie is ook perfect om met het OV te reizen. Je zit op nog geen 5 minuten loopafstand van Rotterdam Centraal. De metrostations en bushaltes zitten ook allemaal in de buurt. Vanaf jouw kantoorpand ga je gemakkelijk even de stad in. Even shoppen in je pauze? Geen probleem! In de buurt vind je voldoende winkels en restaurants.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Kruisplein 480 in Rotterdam Centrum? 

Wil jij graag een kantoor huren in dit kantoorpand aan het Kruisplein 480 Rotterdam Centrum? Om alvast een voorproefje te krijgen maak je gemakkelijk een afspraak voor een rondleiding. Wie weet ben jij binnenkort de nieuwe huurder van deze unieke kantoorruimte. Heb je andere vragen over deze kantoorunit? Neem dan contact met onze experts!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kruisplein 480

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen