Kantoorruimte huren Schiedam, Noordvest 18

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Oplaadpunt auto
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Printen
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Noordvest 18 in Schiedam

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Schiedam!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Noordvest in Schiedam

Wil jij graag een kantoorruimte huren net buiten Rotterdam? Dan is dit kantoorgebouw aan de Noordvest in Schiedam helemaal wat voor jou. Het kantoorpand is gebouwd in 1950 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van ruim 1300 m2. Op deze locatie aan de rand van het centrum in Schiedam heb je uitzicht op het water en ben je van alle gemakken voorzien door het hoge afwerkingniveau.  

Huurprijzen

Op dit moment is er één kantoorruimte beschikbaar van 195 m2. Voor deze mooie kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €2652,-. Deze maandprijs is inclusief servicekosten. In de andere kantoorruimten zijn op dit moment sinds enkele jaren diensten van de overheid actief op het gebied van gezin, jeugdzorg en gezondheid gevestigd. 

Een pantry, veel ramen en een lift

Het kantoorpand aan de Noordvest in Schiedam biedt je vele services en voorzieningen. Zo is er een toiletgroep en een pantry op de begane grond die je gezamenlijk deelt met de overige huurders. De kantoorruimte is gevestigd op de eerste verdieping, maar dat hoeft geen probleem te zijn mocht je moeite hebben met traplopen, er namelijk een lift aanwezig. De kantoorruimte boven heeft veel ramen wat er zorgt voor een bijzondere uistraling is en een goede lichtinval, een ontspannen werksfeer is zeker comfortabel en werkt natuurlijk ook zeer productief. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is goed bereikbaar. Wanneer je met de auto naar je werkplek wil reizen doe je er slechts 6 minuten over wanneer je van de snelweg af bent. Mocht je liever met het openbaar vervoer naar werk willen reizen is ook zeker een goede optie. De bushalte Schiedam, Delflandseweg is maar 3 minuten lopen. In de omgeving van het pand zijn veel koffietentjes, cafés, restaurants en winkels aanwezig. Genoeg om je hoofd leeg te maken tijdens de pauze of juist na werktijd gezellig de dag af te sluiten met collega’s.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Noordvest in Schiedam?

Ben jij enthousiast geworden over het huren van de kantoorruimte aan de Noordvest in Schiedam? Wacht dan niet langer en kom de ruimte zelf bekijken. Wanneer je contact op neemt met een van onze vastgoedconsultants kunnen zij een rondleiding voor je inplannen en helpen ze je graag verder met al je overige vragen. Dit doen zij gratis en geheel vrijblijvend. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Noordvest 18

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen