Kantoorruimte huren Rotterdam Noord, Zomerhofstraat 84

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Rotterdam, Noordsingel 2 min. lopen (0,2 km)
 • Metrostation Rotterdam, Noordsingel 2 min. lopen (0,2 km)
 • Treinstation Rotterdam Centraal 11 min. lopen (0,9 km)
 • Metrostation Rotterdam, Stadhuis 9 min. lopen (0,7 km)
 • Park 4 min. lopen (0,3 km)
 • Sportschool 1 min. lopen (73 m)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Zomerhofstraat 84 in Rotterdam Noord

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 45 m2
  Huurprijs: € 810 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Zomerhofstraat (Noord)

Dit kantoorpand aan de Zomerhofstraat in Rotterdam is gebouwd in 1969 en heeft een gebruiksoppervlakte van 3740 m2. De bedrijven die hier reeds een kantoorruimte huren zijn zeer betrokken met de stad Rotterdam. Zo zit er een architectenbureau, fotografie studio, en een grafisch vormgever. Bedrijven die hier een aanvulling op zijn, zijn dan ook hartelijk welkom. Tegenover het kantoorpand zit een bierkroeg met brouwerij en een koffiezaak. Ook zit in hetzelfde kantoorpand een restaurant, hier kun je terecht voor de lekkerste broodjes!

Huurprijzen, kantoor Zomerhofstraat, Rotterdam

In dit kantoorpand is slechts 1 kantoorruimte beschikbaar. Deze kantoorruimte is 30 m2 en huur je voor €525,- per maand. Bij deze prijs is internet en de schoonmaak van algemene ruimten inbegrepen. Je kan ervoor kiezen om je kantoorruimte zelf schoon te maken, hier iemand voor in te huren of dit voor een meerprijs door de verhuurder te laten regelen. Er zijn 2 vergaderruimtes in het kantoorpand aanwezig waar gratis gebruik van kan worden gemaakt. 

Zomerhofstraat: gratis vergaderruimtes en ruim dakterras

Dit kantoorpand aan de Zomerhofstraat in Rotterdam heeft een ruim dakterras waar je lekker kan lunchen of gewoon even ontspannen. Huurders hebben 24/7 toegang en kunnen gratis gebruik maken van de vergaderruimtes. Door de inpandige fietsenstalling hoef je niet bang te zijn dat je fiets spontaan verdwijnt en kan je veilig op de fiets naar je werk reizen. Het alarmsysteem houdt het kantoorpand ’s nachts veilig zodat jij zonder zorgen je apparatuur kan laten staan. 

Locatie en bereikbaarheid, Zomerhofstraat, Rotterdam

Dit kantoorpand aan de Zomerhofstraat in Rotterdam ligt in een wijk die volledig in ontwikkeling is en het zal alleen maar mooier worden. Het is slechts 5 minuten rijden naar de snelweg. Echter, kom je liever met het openbaar vervoer naar kantoor? Dat is ook geen probleem. Centraal Station Rotterdam is slechts 10 minuten lopen en de tram stopt om de hoek. In de omgeving is het betaald parkeren, maar voor slechts €33,- per maand kan je een parkeervergunning aanvragen bij de gemeente.  

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Zomerhofstraat?

Zoek jij een kantoorruimte met een centrale ligging? Met buren die voor interessante connecties kunnen zorgen? Plan dan geheel gratis en vrijblijvend een rondleiding en bespreek de mogelijkheden!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

Een overzichtelijk kantoorpand, erg prettig om hier te werken!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Zomerhofstraat 84

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen