Kantoorruimte huren Rotterdam Noord, Zomerhofstraat 84

5 (1 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Zomerhofstraat 84 in Rotterdam Noord

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Rotterdam Noord!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Zomerhofstraat (Noord)

Dit kantoorpand aan de Zomerhofstraat in Rotterdam is gebouwd in 1969 en heeft een gebruiksoppervlakte van 3740 m2. De bedrijven die hier reeds een kantoorruimte huren zijn zeer betrokken met de stad Rotterdam. Zo zit er een architectenbureau, fotografie studio, en een grafisch vormgever. Bedrijven die hier een aanvulling op zijn, zijn dan ook hartelijk welkom. Tegenover het kantoorpand zit een bierkroeg met brouwerij en een koffiezaak. Ook zit in hetzelfde kantoorpand een restaurant, hier kun je terecht voor de lekkerste broodjes!

Huurprijzen, kantoor Zomerhofstraat, Rotterdam

In dit kantoorpand is slechts 1 kantoorruimte beschikbaar. Deze kantoorruimte is 30 m2 en huur je voor €525,- per maand. Bij deze prijs is internet en de schoonmaak van algemene ruimten inbegrepen. Je kan ervoor kiezen om je kantoorruimte zelf schoon te maken, hier iemand voor in te huren of dit voor een meerprijs door de verhuurder te laten regelen. Er zijn 2 vergaderruimtes in het kantoorpand aanwezig waar gratis gebruik van kan worden gemaakt. 

Zomerhofstraat: gratis vergaderruimtes en ruim dakterras

Dit kantoorpand aan de Zomerhofstraat in Rotterdam heeft een ruim dakterras waar je lekker kan lunchen of gewoon even ontspannen. Huurders hebben 24/7 toegang en kunnen gratis gebruik maken van de vergaderruimtes. Door de inpandige fietsenstalling hoef je niet bang te zijn dat je fiets spontaan verdwijnt en kan je veilig op de fiets naar je werk reizen. Het alarmsysteem houdt het kantoorpand ’s nachts veilig zodat jij zonder zorgen je apparatuur kan laten staan. 

Locatie en bereikbaarheid, Zomerhofstraat, Rotterdam

Dit kantoorpand aan de Zomerhofstraat in Rotterdam ligt in een wijk die volledig in ontwikkeling is en het zal alleen maar mooier worden. Het is slechts 5 minuten rijden naar de snelweg. Echter, kom je liever met het openbaar vervoer naar kantoor? Dat is ook geen probleem. Centraal Station Rotterdam is slechts 10 minuten lopen en de tram stopt om de hoek. In de omgeving is het betaald parkeren, maar voor slechts €33,- per maand kan je een parkeervergunning aanvragen bij de gemeente.  

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Zomerhofstraat?

Zoek jij een kantoorruimte met een centrale ligging? Met buren die voor interessante connecties kunnen zorgen? Plan dan geheel gratis en vrijblijvend een rondleiding en bespreek de mogelijkheden!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

Een overzichtelijk kantoorpand, erg prettig om hier te werken!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Zomerhofstraat 84

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen