Rotterdam Noord, Zomerhofstraat 84

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Zomerhofstraat (Noord)

Dit kantoorpand aan de Zomerhofstraat in Rotterdam is gebouwd in 1969 en heeft een gebruiksoppervlakte van 3740 m2. De bedrijven die hier reeds een kantoorruimte huren zijn zeer betrokken met de stad Rotterdam. Zo zit er een architectenbureau, fotografie studio, en een grafisch vormgever. Bedrijven die hier een aanvulling op zijn, zijn dan ook hartelijk welkom. Tegenover het kantoorpand zit een bierkroeg met brouwerij en een koffiezaak. Ook zit in hetzelfde kantoorpand een restaurant, hier kun je terecht voor de lekkerste broodjes!

Huurprijzen, kantoor Zomerhofstraat, Rotterdam

In dit kantoorpand is slechts 1 kantoorruimte beschikbaar. Deze kantoorruimte is 30 m2 en huur je voor €525,- per maand. Bij deze prijs is internet en de schoonmaak van algemene ruimten inbegrepen. Je kan ervoor kiezen om je kantoorruimte zelf schoon te maken, hier iemand voor in te huren of dit voor een meerprijs door de verhuurder te laten regelen. Er zijn 2 vergaderruimtes in het kantoorpand aanwezig waar gratis gebruik van kan worden gemaakt.

Zomerhofstraat: gratis vergaderruimtes en ruim dakterras

Dit kantoorpand aan de Zomerhofstraat in Rotterdam heeft een ruim dakterras waar je lekker kan lunchen of gewoon even ontspannen. Huurders hebben 24/7 toegang en kunnen gratis gebruik maken van de vergaderruimtes. Door de inpandige fietsenstalling hoef je niet bang te zijn dat je fiets spontaan verdwijnt en kan je veilig op de fiets naar je werk reizen. Het alarmsysteem houdt het kantoorpand ’s nachts veilig zodat jij zonder zorgen je apparatuur kan laten staan.

Locatie en bereikbaarheid, Zomerhofstraat, Rotterdam

Dit kantoorpand aan de Zomerhofstraat in Rotterdam ligt in een wijk die volledig in ontwikkeling is en het zal alleen maar mooier worden. Het is slechts 5 minuten rijden naar de snelweg. Echter, kom je liever met het openbaar vervoer naar kantoor? Dat is ook geen probleem. Centraal Station Rotterdam is slechts 10 minuten lopen en de tram stopt om de hoek. In de omgeving is het betaald parkeren, maar voor slechts €33,- per maand kan je een parkeervergunning aanvragen bij de gemeente.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Zomerhofstraat?

Zoek jij een kantoorruimte met een centrale ligging? Met buren die voor interessante connecties kunnen zorgen? Plan dan geheel gratis en vrijblijvend een rondleiding en bespreek de mogelijkheden!

Kantoorruimtes te huur op centrale locatie Rotterdam Zomerhofstraat 84 Rotterdam Noord Toplocatie!

1 beoordelingen Zomerhofstraat

Een overzichtelijk kantoorpand, erg prettig om hier te werken!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!