VERHUURD

Rotterdam Noord, Zomerhofstraat 71

4 (4)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Rotterdam Noord!

Kantoorruimte huren aan de Zomerhofstraat (Noord)

Binnen deze creatieve broedplaats, gelegen aan de Zomerhofstraat, huur je kantoorruimte tegen een gunstige huurprijs. Je huurt in een kantoorpand uit het jaar 1968 met een totale gebruiksoppervlakte van 6601 m2. Diverse creatieve ondernemingen, waaronder adviesbureaus en reclamebureaus huren al een kantoorruimte in dit eigentijdse kantoorgebouw. Wie weet word jij de volgende!

Huurprijzen, kantoor Zomerhofstraat, Rotterdam

Zoals gezegd huur je in dit kantoorpand een ruimte tegen een gunstige huurprijs. Momenteel is er slechts 1 kantoorruimte beschikbaar. Voor deze ruimte betaal je een maandelijkse huurprijs van slechts €393,75. Flexibel huren of huren voor de lange termijn? Beide is mogelijk in dit kantoorpand in Rotterdam. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden aanwezig wanneer jouw bedrijf groeit.

Zomerhofstraat: 24/7 toegang, schoonmaakservice en een pantry

Naast het huren van kantoorruimte maak je in dit kantoorgebouw ook gebruik van diverse services en voorzieningen. Ben jij een echt avondmens? Dan kun je ervoor kiezen om ’s avonds te werken. Je hebt namelijk 24/7 toegang tot je eigen kantoorruimte. Daarnaast beschikt het kantoorpand over een pantry en zitten de schoonmaakkosten bij de huurprijs inbegrepen. Wel zo prettig, zo kun jij je namelijk volledig focussen op jouw onderneming.

Locatie en bereikbaarheid, Zomerhofstraat, Rotterdam

Dit kantoorpand aan de Zomerhofstraat in Rotterdam wordt gekenmerkt door haar uitstekende bereikbaarheid. Zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer is het kantoorpand in een mum van tijd bereikbaar. Treinstation Rotterdam Centraal ligt namelijk op een afstand van slechts 1 kilometer. Daarnaast ben je met de auto vanaf de A20 binnen enkele minuten op kantoor. Ideaal toch, zo’n gunstige ligging!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Zomerhofstraat?

Wil jij graag deze laatste ruimte huren aan de Zomerhofstraat? Wees er dan snel bij! Plan vandaag nog een rondleiding in, dit kan via de website en is geheel gratis.

3D Viewer Zomerhofstraat

Klik om te activeren

4 beoordelingen Zomerhofstraat

Gisteren heb ik een rondleiding gehad in dit kantoor.

Er hangt een creatieve sfeer waar ik als grafisch vormgever goed kan werken. Ik hecht veel waarde aan het "community gevoel". Een werkplek huren zou voor mij helemaal ideaal zijn, omdat ik dan nog meer contact heb met andere huurders. Deze zijn helaas niet beschikbaar, maar ik overweeg zeker een kantoorkamer!

Rondleiding gehad en ik was eerst wat sceptisch, maar het is echt een prachtig pand!

Het ziet er in eerste instantie een beetje rommelig uit. Maar dat maakt het ook wel weer gezellig.

Deze kantoorruimten hebben een huiselijke sfeer, lijkt me fijn om als werkomgeving te hebben.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!